https://s3.eu-west-2.amazonaws.com/mindcms-main/YWR4cGVydC1ubA%3D%3D/5e68aa11052e6/05_header_1_20200311_100625.jpg

Compensatie transitievergoeding berekenen

Vraag

Hoe bereken ik de transitievergoeding compensatie?

Sinds 1 juli 2015 hebben werknemers recht op een transitievergoeding bij beëindiging van de arbeidsovereenkomst vanwege het feit dat de werknemer wegens ziekte of gebreken niet meer in staat was de bedongen arbeid te verrichten.

De Wet compensatie transitievergoeding bepaalt dat het UWV de werkgever een compensatie schuldig is ter hoogte van de transitievergoeding die is betaald bij beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Deze compensatieregeling transitievergoeding is met terugwerkende kracht van toepassing, waardoor ook de compensatie van een transitievergoeding bij het beëindigen van een dienstverband tussen 1 juli 2015 en 1 april 2020 nog kan worden ontvangen.

De hoogte van de compensatie transitievergoeding die u als werkgever kunt ontvangen, wordt bepaald op basis van 2 onderdelen: het maandsalaris en de lengte van het dienstverband. De compensatie is maximaal € 83.000 bruto.

Wat krijgt u terug?

Bent u benieuwd hoeveel er gecompenseerd kan worden binnen uw bedrijf? Vul hieronder uw gegevens in en wij kunnen uw compensatie van de transitievergoeding berekenen!

U heeft recht op compensatie

Maak gebruik van uw recht en vraag uw geld terug.

Regel het meteen

Succesvol verstuurd

Uw offerte aanvraag is verstuurd. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Transitievergoeding
compensatieformulier

Vanaf 1 april 2020 is deze compensatie aan te vragen voor de in het verleden betaalde transitievergoedingen. Dit vergt tijd en administratieve- en technische inspanning, waar u waarschijnlijk niet op zit te wachten. 

ADXpert helpt u daarom graag bij de aanvraag van deze compensatie voor de transitievergoedingen, die u ten onrechte zelf betaald hebt.

Waarom ADXpert?

  • Onze experts ontzorgen u graag
  • Wij helpen u met het gemakkelijk terugverdienen van uw geld
  • Wij geven deskundig advies 

Wacht niet langer. Neem contact op met ADXpert voor een vrijblijvend gesprek of vraag direct een offerte aan.