Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Training

Training 'Stress en burn-out'

Stressklachten onder medewerkers hebben niet alleen effect op het individu, maar ook op het team en de organisatie. Het is daarom cruciaal om kennis te hebben van en aandacht te geven aan preventie en het onderkennen van stressgerelateerde klachten. Hierdoor kunnen medewerkers weer toewerken naar gemotiveerd en gezond functioneren.

In deze training gaan we op interactieve en praktische wijze aan de slag met het leren signaleren en aanpakken van stress. Deelnemers gaan bijvoorbeeld kijken naar de verschillende spanningsklachten die er zijn. Zij krijgen inzicht in hun energienemers, energiegevers en persoonlijke hulpbronnen. Zij leren op een andere manier naar zichzelf, hun rol in het team en de organisatie te kijken. Ook krijgen zij handvatten aangereikt voor het bevorderen van bevlogenheid en werkgeluk.

De training is inzetbaar voor zowel leidinggevenden als medewerkers.

Wil jij je organisatie zo goed mogelijk laten functioneren en wil je weten wat je kunt doen om stress te voorkomen en te signaleren? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie over deze training.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer info of aanmelden

Wees er (snel) bij