Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

ADXpert Incompany Trainingen

Profiteer van onze expertise


We geven regelmatig trainingen om onze klanten verder te helpen. Zo geven wij scholingen over fiscale regelingen, verzuimbeleid en meer. Lees hieronder welke trainingen wij geven en gegeven hebben. Staat de training die u zoekt er niet tussen?

Neem contact met ons op

adxpert-162_1_20221219_103844

Welke trainingen bieden we aan?

Training Stress- en burn-out

In deze training gaan we op interactieve en praktische wijze aan de slag met het leren signaleren en aanpakken van stress. Deelnemers gaan bijvoorbeeld kijken naar de verschillende spanningsklachten die er zijn. Zij krijgen inzicht in hun energienemers, energiegevers en persoonlijke hulpbronnen. Zij leren op een andere manier naar zichzelf, hun rol in het team en de organisatie te kijken. Ook krijgen zij handvatten aangereikt voor het bevorderen van bevlogenheid en werkgeluk.

Lees hier meer over de training 'Stress en burn-out'. 

Training Aan de slag met bevlogenheid

Bevlogenheid is de tegenhanger van stress. Het bevorderen van bevlogenheid helpt om burn-outs te voorkomen. Als je weet hoe je stress kan signaleren en aanpakken, dan wil je als leidinggevende dus zo snel mogelijk een actieplan hebben om op teamniveau te kunnen werken aan bevlogenheid. In deze training gaan we hiermee aan de slag op basis van het job-demands-resources-model (JDR-model). Als leidinggevende krijg je inzichten in de energiegevers en -nemers van de medewerkers uit je team. Je leert kijken naar de rode lijn hierin en je ontdekt wat je morgen al kunt toepassen op de werkvloer.

Lees hier meer over de training Aan de slag met bevlogenheid

Training Huis van Werkvermogen

Dit is een (voor uw organisatie op maat gemaakte) training rondom welbevinden en duurzaam inzetbaarheid van uw medewerkers.

Training Verzuim

De invloed van werkgever op verzuim en effectieve gesprekstechnieken. Het is inmiddels bekend dat een verzuimproces niet altijd eenvoudig is. De kosten van verzuim kunnen flink oplopen en begeleiding kan een grote uitdaging én tijdsinvestering zijn. Hoe heb je dan tóch invloed op verzuim? Hoe ga je in gesprek als je niet naar ziekte mag vragen? Hoe maak je het gesprek effectief als je twijfelt of het verzuim wel terecht is? Hoe kun je een verzuimende werknemer zelf actief laten werken aan zijn herstel? Als je jezelf deze vragen regelmatig stelt, is deze praktische training geschikt voor jou!

Verdieping

Artikelen