Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Training

Voorkomen loonsancties

adxpertbewerkt-8_10_20221208_152743

Wil jij jouw kennis over de Wet Verbetering Poortwachter en het Beoordelingskader van het UWV versterken? Ben je op zoek naar praktische vaardigheden om UWV-formulieren correct in te vullen en loonsancties te voorkomen? Wil je weten hoe rechters re-integratie inspanningen beoordelen? Dan is onze training ‘Voorkomen loonsancties’ precies wat je nodig hebt!

Deze training is niet alleen waardevol voor  leidinggevenden, HR-professionals en verzuimprofessionals, maar ook voor arbeidsdeskundigen die zijn aangesloten bij het NVVA, die bij voltooiing van de training  2 studiepunten ontvangen. Casemanagers die zijn aangesloten bij het RSC ontvangen zelfs 6 studiepunten bij afronding van deze training. 

Deze zal worden gegeven door een enthousiast team van deskundige trainers, namelijk: Jurist Sociale Zekerheid Natascha Schenk, juridisch medewerker en casemanager Ida Kraaijeveld en registerarbeidsdeskundige Cees Willem Dam. 

Tijdens de dag training (10.00 - 16.00 uur) komen de volgende onderwerpen aan bod: 

  • UWV-formulieren goed invullen: Leer alle ins en outs om de juiste informatie op de formulieren te vermelden en voorkom onnodige complicaties. 
  • Weten wat passend werk is: Ontdek hoe je passend werk definieert volgens de Wet Verbetering Poortwachter en minimaliseer risico's bij re-integratie.
  • Interpreteren van de FML: Krijg inzicht in de Functionele Mogelijkhedenlijst (FML) en leer hoe je deze correct interpreteert voor een effectieve re-integratie.
  • Voorkomen van loonsancties: Ontdek praktische strategieën om loonsancties te voorkomen en leer van de valkuilen en ervaringen van anderen.
  • Weten hoe het UWV naar re-integratie kijkt: Begrijp de criteria en verwachtingen van het UWV bij het beoordelen van re-integratie-inspanningen. 
  • Wat te doen na 104 weken? Einde wachttijd, wat nu? Ontdek de juiste stappen na de 104 weken en krijg praktische handvatten voor een succesvol vervolgtraject.  
  • Samen nemen we de meeste recentste jurisprudentie door zodat je weet hoe de rechter oordeelt over de verzuimbegeleiding. 

De kosten voor deze training bedragen € 795,-.  Na deze training ben jij een expert in het opbouwen van waterdichte verzuimdossiers en zullen jouw dossiers 100% loonsanctieproef zijn. Ons programma is afwisselend en omvat jurisprudentie en interessante casussen, zodat je kunt leren van de fouten van anderen.

Wij bieden een inspirerende omgeving waarin je even helemaal uit de dagelijkse routine stapt. De training zal plaatsvinden in de Veldschuur te Ridderkerk. 

Wacht niet langer en investeer in jezelf en je organisatie! Schrijf je nu in voor de training Voorkomen loonsancties 9 september 2024, 29 oktober 2024 en 21 november 2024. 

Mis deze kans niet om jouw expertise naar een hoger niveau te tillen!

Meld je aan!

€ 795,-

Maak gebruik van deze unieke kans om je kennis over de Wet Verbetering Poortwachter en het Beoordelingskader van het UWV te versterken.

Aanmelden

Trainers

Mijn werk bij ADXpert waardeer ik qua werkplezier op een 9+. Dat komt door de mix van het werken met excellente collega's, betrokken werkgevers en het gericht zijn op oplossingen en de menselijke maat. Mijn vakgebied als arbeidsdeskundige is heel breed. Het is elke dag weer anders!

Cees Willem Dam

Directie, registerarbeidsdeskundige, gerechtelijk deskundige

Team AD

Begonnen als secretaresse, maar inmiddels bied ik, met veel enthousiasme, ondersteuning aan onze tak van rechtsbijstand en denk ik mee met werkgevers op het gebied van verzuim als casemanager. Samen met ons gemotiveerde team sta ik graag voor u klaar.

Ida Kraaijeveld

Fiscaal deskundige, casemanager

Team Arbo

Met meer dan 15 jaar ervaring als jurist, gespecialiseerd in het sociaal verzekeringsrecht, breng ik een waardevolle expertise mee naar de training Voorkomen loonsancties. Mijn focus op arbeidsongeschiktheid en werkloosheid, in dienst van zowel werkgevers als werknemers, versterkt de training met praktische inzichten en effectieve oplossingen.

Natascha Schenk

Jurist Werk en Inkomen

Aanmelden voor de training

Voorkomen loonsancties

Succesvol verstuurd

Dankjewel voor je aanmelding, er is een mail ter bevestiging gestuurt naar je inbox.

Na het verzenden van dit formulier ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw aanmelding. Hoe wij met uw gegevens omgaan, leest u in ons privacyreglement.