Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Training

Training 'Stress- en burn-out'

adxpertbewerkt-8_10_20221208_152743

Iedere werkgever heeft als wens zijn organisatie zo gezond mogelijk te laten functioneren.

Stressklachten onder de medewerkers hebben niet alleen effect op het individu, maar ook op het team en de organisatie. Het is daarom van cruciaal belang om kennis te hebben van en aandacht te geven aan de preventie en het onderkennen van deze stressgerelateerde klachten. Hierdoor kunnen medewerker weer toewerken naar gemotiveerd en gezond functioneren.

In deze training gaan we op interactieve en praktische wijze aan de slag met het leren signaleren en aanpakken van stress. Deelnemers gaan bijvoorbeeld kijken naar de verschillende spanningsklachten die er zijn. Zij krijgen inzicht in hun energienemers, energiegevers en persoonlijke hulpbronnen. Zij leren op een andere manier naar zichzelf, hun rol in het team en de organisatie te kijken. Ook krijgen zij handvatten aangereikt voor het bevorderen van bevlogenheid en werkgeluk.

De training is inzetbaar voor zowel leidinggevenden als medewerkers.

Wil jij je organisatie zo goed mogelijk laten functioneren en wil je weten wat je kunt doen om stress te voorkomen en te signaleren? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie over deze training.

Expertises

Benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen doen?

Onze expertises