Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Training

Omgaan met psychisch verzuim

adxpertbewerkt-8_10_20221208_152743

Blijf up-to-date in de aanpak van psychisch verzuim en vergroot je effectiviteit in preventie, begeleiding en re-integratie!

Herken je als professional het belang van een doelgerichte aanpak bij psychisch verzuim? Wil je leren hoe je vroegtijdige signalen kunt herkennen, effectieve gesprekken kunt voeren en succesvolle re-integratieprocessen kunt faciliteren bij medewerkers met psychische problemen? Dan is onze nieuwste training ‘Omgaan met Psychisch Verzuim’ speciaal voor jou ontworpen!

Voor wie?

Deze training is geschikt voor professionals die medewerkers met psychisch verzuim begeleiden in de re-integratie.

Arbeidsdeskundigen die zijn aangesloten bij het NVVA krijgen bij voltooiing van deze training 3 studiepunten. Casemanagers die zijn aangesloten bij het RSC ontvangen zelfs 6 studiepunten bij afronding van deze training. 

Ben jij BIG-geregistreerd? Dan bieden we de training omgaan met psychisch verzuim (BIG-geregistreerd) aan. 

Waarom kiezen voor ADXpert Trainingen?

ADXpert is het arbeidskundig expertisecentrum van de regio Rotterdam en beschikt over specialisten die uitblinken in alle facetten van verzuimmanagement. We geloven dat preventie het startpunt is om verzuim effectief te beheersen en dat goed opgeleide leidinggevenden en HR-professionals daar een cruciale rol in spelen. Daarom verzorgen we scholing voor verzuimprofessionals.

Wat kun je verwachten van de training?

Onze experts staan klaar om jou de benodigde kennis en vaardigheden bij te brengen, zodat je vol vertrouwen psychisch verzuim kunt begeleiden. De training biedt een combinatie van theoretische inzichten en praktische oefeningen, waardoor je direct toepasbare vaardigheden ontwikkelt.

Wat leer je tijdens de training omgaan met psychisch verzuim? 

  • De kerngedachte van richtlijn psychische problemen van de NVAB; 
  • Hoe je het herstelproces en re-integratie optimaal ondersteunt en systematisch evalueert. 
  • De samenwerking met bedrijfsarts in taakdelegatie;
  • Hoe je herhaling van psychisch verzuim voorkomt; 
  • Kennis over capability en positieve gezondheid binnen deze richtlijn. 

Maak van psychisch verzuim een leuke uitdaging!

Deze training rust jou uit met de nodige tools en inzichten om psychisch verzuim op een professionele en empathische manier te begeleiden. Je leert een positieve bijdrage te leveren aan het herstelproces en re-integratie. Je zult merken dat je werkplezier omhoog gaat door deze uitdaging met vertrouwen aan te gaan.

Waar en wanneer?

We bieden een inspirerende omgeving waarin je even helemaal uit de dagelijkse routine stapt. De training zal plaatsvinden in de regio Ridderkerk/Rotterdam/Dordrecht. 

Tijden: 10.00 - 16.00 uur

Data: 

  • 8 oktober 2024 - De Veldschuur (Ridderkerk)

De kosten voor deze training bedragen € 795,-.

Investeer in jezelf en je carrière

Aarzel niet langer en maak gebruik van deze unieke kans om je vaardigheden in het omgaan met psychisch verzuim bij te werken. Schrijf je nu in voor onze psychisch verzuim training. Samen bouwen we aan een gezonde en productieve werkomgeving!

Meld je aan!

€ 795,-

Maak gebruik van deze unieke kans om je skills in verzuimmanagement te updaten.

Aanmelden

Trainer

San Oeij is bedrijfsarts. Hij heeft deelgenomen aan de projectgroep voor de herziening van de NVAB-richtlijn Psychische problemen, versie 2007 en 2019. Hij is docent op dit thema bij NSPOH voor de bedrijfsartsen in opleiding.

San Oeij

Bedrijfsarts

Arbo

Aanmelden voor de training

Omgaan met psychisch verzuim

Succesvol verstuurd

Dankjewel voor je aanmelding, er is een mail ter bevestiging gestuurt naar je inbox.

Na het verzenden van dit formulier ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw aanmelding. Hoe wij met uw gegevens omgaan, leest u in ons privacyreglement.