Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Training

Training 'Aan de slag met bevlogenheid!'

4w5a0292-min_1_20210323_132216

Bevlogenheid is de tegenhanger van stress. Het bevorderen van bevlogenheid helpt om burn-outs te voorkomen. Als je weet hoe je stress kan signaleren en aanpakken, dan wil je als leidinggevende dus zo snel mogelijk een actieplan hebben om op teamniveau te kunnen werken aan bevlogenheid. In deze training gaan we hiermee aan de slag op basis van het job-demands-resources-model (JDR-model). Als leidinggevende krijg je inzichten in de energiegevers en -nemers van de medewerkers uit je team. Je leert kijken naar de rode lijn hierin en je ontdekt wat je morgen al kunt toepassen op de werkvloer.

De training is opgesplitst in twee delen, zodat de deelnemende leidinggevenden tussendoor aan de slag kunnen met het opstellen van hun actieplan. In deze interactieve training is er extra veel ruimte ingericht voor vragen en casussen uit de praktijk. Let op: voorwaarde voor deze training is het volgen van de training ‘Stress en burn-out. De training is inzetbaar voor leidinggevenden.

Wil jij op teamniveau aan de slag met het werken aan bevlogenheid? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie over deze training.

Expertises

Benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen doen?

Onze expertises