Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Symposium

Psychosociale veiligheid: voor teams die elke dag het verschil durven te maken

Ontdek alles over het ontwikkelen van een gezonde en open teamcultuur

adxpertbewerkt-8_10_20221208_152743

Op dinsdag 15 oktokber organiseert ADXpert een inspirerend symposium over psychosociale veiligheid. 

Een gevoel van verbondenheid, vrijuit zeggen wat je opvalt, gretig zijn om te leren, moedig fouten delen en bespreken, zonder angst presteren, experimenteren en actie ondernemen. Elke professionele organisatie zou dit willen, streeft het na, maar in de praktijk is stimuleren van sociale veiligheid niet eenvoudig. Dit symposium helpt je om meteen aan de slag te gaan.

Het symposium is bedoeld voor managers, teamleiders en HRM'ers en iedereen die geïnteresseerd is in teamontwikkeling. Arbeidsdeskundigen die aangesloten zijn bij het NVVA ontvangen na deelname aan het symposium 1 studiepunt en casemanagers die zijn aangesloten bij het RSC ontvangen na deelname aan het symposium 2 studiepunten

Dé specialist en topspreker, Joriene Beks, neemt je op een bevlogen wijze mee naar teams die beter floreren en presteren dan andere teams. Het geheim is niet hun expertise en vakmanschap maar het onderlinge vertrouwen en veiligheid. Joriene Beks is in Nederland de autoriteit op dit vakgebied: ze is auteur van twee belangrijke boeken over psychologische veiligheid. Je krijgt deze twee boeken na afloop van het symposium mee.

Wanneer: dinsdag 15 oktober van 15.00 tot 17.30 uur

We sluiten af met een hapje en een drankje.

Locatie Dorp de Hoop

Provincialeweg 70, 3329 KP Dordrecht

Investering

De investering bedraagt € 150,- per inschrijving. Na afloop van het symposium ontvang je het boek 'Psychologische veiligheid'  en 'Veldgids Psychologische veiligheid' van Joriene Beks t.w.v. € 41,-. 

Inschrijven voor het symposium kan via onderstaand formulier. Als je nog vragen hebt, kan je contact met ons opnemen via e-mail op trainingen@adxpert.nl of telefonisch op 085 - 27 33 409. 

Naast symposia organiseren we ook open trainingen. Ontdek meer over onze trainingen, zoals verzuimmanagement, omgaan met psychisch verzuim of het voorkomen van loonsancties, die uw organisatie kunnen ondersteunen bij het bevorderen van een gezonde werkomgeving.

Meld je aan!

Maak gebruik van deze unieke kans om meer te weten te komen over psychosociale veiligheid.

Aanmelden

Sprekers

Joriene Beks is een bedrijfskundige en expert in het creërren van psychologische veiligheid. Als coach, adviseur en gastspreker helpt ze organisaties een continu lerende cultuur te ontwikkelen.

Joriene Beks

Aanmelden Symposium

Succesvol verstuurd

Dankjewel voor je aanmelding voor het symposium psychosociale veiligheid, er is een mail ter bevestiging gestuurd naar je inbox.