Extra belastingteruggave

Het SFA-arbeidsdossieronderzoek biedt werkgevers de mogelijkheid om teveel betaalde werkgeverspremies tot 5 jaar geleden terug te vragen. De complexe en gedetailleerde wetgeving leidt ertoe dat de meeste werkgevers teveel sociale lasten afdragen. Het SFA-onderzoek vraagt een minimale inspanning van uw kant en wordt uitgevoerd op basis van no cure no pay.

Wat is een SFA-onderzoek?

SFA-onderzoek staat voor Sociaal-Fiscaal-Arbeidskundig onderzoek. De arbeidsdeskundige en juridisch medewerkers van ADXpert analyseren nauwkeurig de personeelsdossiers van uw organisatie. Dit leidt vrijwel altijd tot teruggave van te veel betaalde belastingen en premies. Onze specialistische kennis stelt ons in staat om tot in detail na te gaan of u een regeling hebt gemist, een subsidie of korting bent misgelopen of dat u nog verzuimdagen bij het UWV kunt claimen. Veel van onze klanten krijgen na een door ADXpert uitgevoerd SFA-onderzoek duizenden tot tienduizenden euro’s terug.

Hoe werkt het?

Het SFA-team ontzorgt uw organisatie tijdens het hele proces. De werkwijze is als volgt.

  • Op de afgesproken datum komt ADXpert met haar SFA-team (2-4 personen) bij u op locatie.
  • Na een intakegesprek neemt het SFA-team zelfstandig de personeelsdossiers door.
  • Relevante stukken worden gescand.
  • Aan het eind volgt een kort afsluitend gesprek, waarbij eventueel om aanvullende informatie wordt gevraagd.
  • De verdere analyse van het materiaal vindt plaats op het kantoor van ADXpert in Ridderkerk.
  • Binnen twee maanden ontvangt u een conceptrapport met daarin een opgave van de teveel betaalde afdrachten.

Minimale investering – Maximale opbrengstkans!

ADXpert doet een SFA-onderzoek op basis van no cure no pay. Levert een onderzoek geen teruggave op, dan kost het u dus niets. In geval van opbrengst is 60% daarvan voor de opdrachtgever. Natuurlijk werkt ADXpert altijd met een ondertekende vertrouwelijkheidsverklaring en een door de opdrachtgever ondertekende opdrachtbevestiging. De opbrengst wordt samengevat in een duidelijke rapportage. Daarin staat het bedrag, de bewijsmaterialen en tips voor de toekomst.

SFA-Support

Per 1 januari 2018 is het systeem van premiekortingen vervangen door het loonkostenvoordeel (LKV). Voor u als werkgever is het noodzakelijk om fiscale gevolgen continu te monitoren en te beheren. Gebeurt dit onvoldoende of niet adequaat, dan kunt u tot wel € 18.000,– per werknemer aan subsidies mislopen. Om in aanmerking te komen voor het LKV, dient binnen 3 maanden na indiensttreding van een werknemer een doelgroepverklaring opgevraagd te zijn. Met SFA-Support bent u ervan verzekerd dat u geen fiscale voordelen onbenut laat en dat de bewijsvoering tijdig op orde is. Vraag een offerte aan voor ons supportprogramma via sfa@adxpert.nl.

Subsidieregeling Praktijkleren

Komt uw stagiaire en/of werknemer in aanmerking voor de Subsidieregeling Praktijkleren (SRPL)? ADXpert zoekt het graag voor u uit! Tot 2019 stelt het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) jaarlijks € 205 miljoen subsidie beschikbaar. De subsidie kan oplopen tot € 2.700 per gerealiseerde praktijk- of werk/leerplaats en is enkel in de zomermaanden aan te vragen. De subsidie geldt als een tegemoetkoming voor een werkgever in de kosten die hij maakt voor de begeleiding van een leerling, deelnemer of student. Het budget wordt verdeeld over vier doelgroepen studenten: vmbo, mbo, hbo en promovendi. Er gelden enkele voorwaarden voor het verkrijgen van de subsidie. Ook dient u onderliggende stukken als bewijs over te kunnen leggen. ADXpert ondersteunt u hierbij op basis van no cure no pay.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten staat voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 27 33 409 of ga naar contact en maak gebruik van ons contactformulier.

Wij werken o.a. voor:

Daka
CBT Rijnmond
Antwan Hoveniersbedrijf
HNG-Groep
De Jong
RSG Ter Apel
SMO
IV-Groep
FRENOFLEX

© 2016 - ADXPERT Arbeidskundig Expertisecentrum | Privacybeleid