Extra belastingteruggave

Het SFA-arbeidsdossier-onderzoek biedt werkgevers de mogelijkheid om teveel betaalde werkgeverspremies tot 5 jaar geleden terug te vragen. De complexe en gedetailleerde wetgeving leidt ertoe dat de meeste werkgevers teveel sociale lasten afdragen. Het SFA-onderzoek vraagt een minimale inspanning van uw kant en wordt uitgevoerd op basis van no cure no pay.

Wat is een SFA-onderzoek?

SFA-onderzoek staat voor Sociaal-Fiscaal-Arbeidskundig onderzoek. De arbeidsdeskundige en juridisch medewerkers van ADXpert analyseren nauwkeurig de personeelsdossiers van uw organisatie. Dit leidt vrijwel altijd tot teruggave van te veel betaalde belastingen en premies.
Onze specialistische kennis stelt ons in staat om tot in detail na te gaan of u een regeling hebt gemist, een subsidie of korting bent misgelopen of dat u nog verzuimdagen bij het UWV kunt claimen. Veel van onze klanten krijgen na een door ADXpert uitgevoerd SFA-onderzoek duizenden tot tienduizenden euro’s terug.

Hoe werkt het?

Het SFA-team ontzorgt uw organisatie tijdens het hele proces. De werkwijze is als volgt.

  • Op de afgesproken datum komt ADXpert met haar SFA-team (2-4 personen) bij u op locatie.
  • Na een intakegesprek neemt het SFA-team zelfstandig de personeelsdossiers door.
  • Relevante stukken worden gescand.
  • Aan het eind volgt een kort afsluitend gesprek, waarbij eventueel om aanvullende informatie wordt gevraagd.
  • De verdere analyse van het materiaal vindt plaats op het kantoor van ADXpert in Ridderkerk.
  • Binnen twee maanden ontvangt u een conceptrapport met daarin een opgave van de teveel betaalde afdrachten.

Minimale investering – Maximale opbrengstkans!

ADXpert doet een SFA-onderzoek op basis van no cure no pay. Levert een onderzoek geen teruggave op, dan kost het u dus niets. In geval van opbrengst is 60% daarvan voor de opdrachtgever. Natuurlijk werkt ADXpert altijd met een ondertekende vertrouwelijkheidsverklaring en een door de opdrachtgever ondertekende opdrachtbevestiging.

Doelgroepregister

De opbrengst wordt samengevat in een duidelijke rapportage. Daarin staat het bedrag, de bewijsmaterialen en tips voor de toekomst. Opdrachtgevers hebben door het SFA-onderzoek een goed overzicht welke werknemers er tot het Doelgroepregister behoren. De wettelijke verplichtingen van de Participatiewet van 2017 zijn voor elke werkgever met meer dan 25 werknemers aanzienlijk. Mogelijk voldoet al wel aan deze eisen? In ieder geval geeft onze analyse inzicht in uw situatie.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten staat voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 27 33 409 of ga naar contact en maak gebruik van ons contactformulier.

Wij werken o.a. voor:

Daka
CBT Rijnmond
Antwan Hoveniersbedrijf
HNG-Groep
De Jong
RSG Ter Apel
SMO
IV-Groep
FRENOFLEX

© 2016 - ADXPERT Arbeidskundig Expertisecentrum