Do’s en don’ts bij arbeidsverzuim: praktische tips voor P&O’ers

Op enig moment krijgt u te maken met verzuim van werknemers, om welke reden dan ook. Cees Willem Dam, Steef Post en Steven Bergwerff delen hun kennis en expertise tijdens het seminar op

16 november 2018

 

Locatie

BVD advocaten
Moerbei 11
3371 NZ Hardinxveld-Giessendam

Tijdstip

  • 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur)
  • 17.30 uur (afsluiting en borrel)

Kennissessie Steef Post

De oplossingsgerichte benadering (Solution Focused Approach) is een methodiek die zich onderscheidt door een pragmatische en respectvolle aanpak. Steef legt uit wat deze insteek in gesprekken en werkwijze zo effectief maakt en op welke wijze je de oplossingsgerichte benadering kunt toepassen in de verzuimbegeleiding.

Kennissessie Cees Willem Dam

Steeds vaker verplicht het UWV tot het doorbetalen van loon in een derde jaar omdat er onvoldoende of onjuiste re-integratie inspanningen zouden zijn geleverd. Hoe bent u als onderneming UWV-proof? En hoe beperkt u de schade áls u met een loonsanctie geconfronteerd wordt? Cees Willem bespreekt drie opties met u aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Kennissessie Steven Bergwerff

Welke sancties mag een werkgever opleggen als een werknemer niet meewerkt aan re-integratie? En hebben zieke werknemers evengoed recht op bijvoorbeeld een bonus, vakantiedagen, behoud van een leaseauto of de transitievergoeding? Steven probeert de grenzen duidelijk te maken van wat een werkgever bij ziekte wel en niet mag.

Klik hier om u aan te melden

Terug naar het overzicht

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten staat voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 27 33 409 of ga naar contact en maak gebruik van ons contactformulier.

Wij werken o.a. voor:

Daka
CBT Rijnmond
Antwan Hoveniersbedrijf
HNG-Groep
De Jong
RSG Ter Apel
SMO
IV-Groep
FRENOFLEX

© 2016 - ADXPERT Arbeidskundig Expertisecentrum | Privacybeleid