Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Revalidatie na COVID-19

Expertise

4w5a6034-min_1_20210924_111132

De gevolgen voor het lichaam zijn soms groot na corona (COVID-19). Veel mensen ervaren klachten als vermoeidheid, minder goed kunnen ademhalen, stijvere spieren en gewrichten, een minder goed uithoudingsvermogen en minder spierkracht. Daarnaast is het zo dat cognitieve, mentale en emotionele klachten een grote (belemmerende) rol kunnen spelen bij goed herstel.

Wij hebben een programma opgesteld dat mensen helpt om goed te herstellen na een coronabesmetting (COVID-19). Dit programma heeft een doorlooptijd van vier maanden.

Wat maakt ons revalidatieprogramma uniek?

  • Persoonlijk: Voor iedere werknemer zal het revalidatieprogramma er anders uit zien. Door middel van een intake, fittest en persoonlijke doelen stelt onze fysiotherapeut samen met uw werknemer een concreet plan op maat op. Halverwege wordt het plan eventueel bijgesteld, zodat het passend blijft. Afsluitend wordt er een eindtest uitgevoerd om te analyseren of de gestelde persoonlijke doelen ook daadwerkelijk zijn behaald.
  • Variatie: Samen met de werknemer kijken wij wat effectief en gewenst is voor de toekomst. Na het opstellen van het persoonlijke plan, worden er diverse manieren van werken gebruikt. Hierbij kunt u denken aan een fittest, persoonlijke trainingen, informatiesessies, een hulplijn en de eindtest.
  • Communicatie: Onze experts overleggen graag met uw teamleiders. We geven gevraagd en ongevraagd advies. Ook is er voor een werknemer een hulplijn beschikbaar, voor advies op ieder moment van de week.

Offerte aanvragen

Revalidatie na COVID-19

Wilt u gebruikmaken van onze expertises?

Vraag een offerte aan