Steegman Elektrotechniek B.V. (Spoor2expert referentie)

Ilonka Winklaar, personeelsfunctionarisGerelateerde afbeelding
“ADXpert heeft het tweede spoortraject samen met onze werknemer goed doorlopen. Corinne toonde hierin als coach een betrokken houding gedurende het gehele traject, ook al waren er geen benutbare mogelijkheden bij werknemer. Daarnaast was er altijd sprake van een goed contact met ons als werkgever en ontvingen wij heldere terugkoppeling in de maandelijkse rapportage.”


Eerstestap.nl – IT Consultancy (SFA referentie)

Jan Verstegen, directeur
“Talent moet de kans krijgen zich te ontwikkelen, dat vinden we bij Eerstestap.nl heel belangrijk. Het aannemen van personeel met een gezondheidsissue past daarom echt bij ons bedrijf. Het SFA onderzoek van ADXpert heeft ons positief verrast. Er bleek voor ons financieel veel meer beschikbaar te zijn, dan alleen een proefplaatsing vanuit het UWV. Hierdoor is voor ons het financiële risico nog kleiner geworden en daarbij ook de drempel verlaagd, om in de toekomst meer personeel op deze wijze aan te nemen.”


De Jong – Graus Transport B.V. (SFA referentie)
Jan Verlaan, directeur
“ADXpert komt zijn naam na: de expertise is groot. De medewerkers zijn kundig, klant georiënteerd en prettig in de communicatie. Ook het financiële resultaat laat niets te wensen over. Wij bevelen ieder bedrijf de experts van ADXpert aan.”


Adullam Gehandicaptenzorg (SFA referentie)
Hetty van Dijkhuizen, HRM adviseur
“De medewerkers van ADXpert hebben veel kennis van zaken op sociaal, fiscaal en arbeidskundig terrein en zijn grondig te werk gegaan. Na een korte uitleg van onze kant m.b.t. de digitale en papieren personeelsdossiers, hebben ze het onderzoek zelfstandig verricht. Wij hadden zelf de indruk de zaken op dit punt goed op orde te hebben. Het was fijn dat de uitslag van het SFA-onderzoek dit bevestigde! Zelfs werd er nog een over het hoofd geziene uitkeringsgerechtigde ontdekt, waarvoor we alsnog de premiekorting hebben aangevraagd.”


Martens Aannemingsbedrijf B.V. (Spoor2expert referentie)
De heer A. de Vries, mede-directeur
“ADXpert heeft op een adequate, persoonlijke en betrokken wijze de outplacement- en tweede spoortrajecten begeleid. Vooral de goede adviezen  en het adequaat oppakken van wat nodig is in deze trajecten, zijn voor ons van toegevoegde waarde geweest. Ook onze werknemers hebben ADXPERT ervaren als persoonlijk, betrokken en waren zeer tevreden over de begeleiding.”


De Jong Administratie-Service (Spoor2expert referentie)
K. (Karin) de Jong, directeur
“ADXpert/Spoor2expert heeft ons meer dan goed bijgestaan in het 2e spoor traject met een medewerker. Als werkgever vond ik het een lastig en complex traject. Zeker omdat ik hier als werkgever nu voor het eerst mee te maken heb gehad. ADXpert wist het gezamenlijk belang van zowel de werknemer als werkgever voorop te stellen. Ze stonden ons bij en stimuleerden om door te gaan. Voor ons heeft dat geresulteerd in een uitkomst die voor alle partijen bevredigend was. Zonder de deskundigheid en ervaring van ADXpert hadden wij niet tot deze oplossing gekomen.”


Participatiefonds (Spoor2expert referentie)
Damaris Everaarts, docent
“Dorieke is een prettig persoon om door gecoacht te worden. Ze kan goed luisteren en aanmoedigen. Ze brengt snel je persoonlijke situatie in kaart en inventariseert wat je mogelijkheden zijn. Waar ben je goed in, wat vind je leuk, waar liggen kansen? Dorieke heeft direct voor mij in haar netwerk gekeken of er aanknopingspunten waren. Ze heeft mensen benaderd voor mogelijke vacatures. Ook gaf ze tips hoe ik zelf handig via mijn eigen netwerk aan de slag kon gaan. Dat was net weer even een andere aanpak dan die ik zelf al had gekozen. Na een aantal maanden heb ik nu een nieuwe baan!”


Hovenierbedrijf Antwan Tuin Totaal B.V. (Arbo&Meer referentie)
Anton Visser, directeur
“Wij hebben een middelgroot Hoveniersbedrijf, onze medewerkers zijn ons kapitaal, daar zijn we zuinig op en zeker wanneer het om zorg, arbo en begeleiding gaat vinden we een professionele, accurate partij belangrijk. Wij hebben in Arbo&Meer een zeer betrokken en actieve arbodienst gevonden, die betrokken is en echt een stap verder gaat.”


CBT Rijnmond – Tandartsenpraktijk (Arbo&Meer referentie)
Petra van Es, coördinator ondersteuning
“Het afgelopen jaar hebben wij als CBT Rijnmond te maken gehad met twee langdurig zieke werknemers. Dat betekent dat we intensief contact hebben gehad met onze verzuimbegeleider sinds eind 2015, Arbo&Meer. Twee langdurig zieke werknemers zijn een uitstekende testcase om te zien hoe een verzuimbegeleider werkt. Wij ervaren de verzuimbegeleiding van Arbo&Meer als uitgesproken pro actief. Medewerkers worden vanaf het moment van ziekmelding op een prettige wijze intensief begeleid. Arbo&Meer is heel duidelijk in het communiceren over de acties die wij kunnen verwachten en op welke termijn. Als er onverhoopt vertraging is, vernemen wij dat van Arbo&Meer. Daarnaast overlegt Arbo&Meer altijd met ons als werkgever wanneer extra kosten gemaakt moeten worden buiten het abonnement om. Kortom: CBT Rijnmond is erg tevreden over de verzuimbegeleiding door Arbo&Meer.”


DAKA Sports B.V. (Arbo&Meer referentie)
Perry van Stuivenberg, financieel directeur
“Prettige samenwerking, deskundig, betrouwbaar”


HNG Groep (Arbo&Meer referentie)
J.H. (Jeannette) Gerde, directeur
“Waarom werkt HNG Groep graag samen met Arbo&Meer?”

  • Klantvriendelijk
  • Goed bereikbaar
  • Leveren maatwerk
  • Kennis van zaken
  • Oog voor de klant en medewerkers
  • Betrouwbaar/komen afspraken na

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten staat voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 27 33 409 of ga naar contact en maak gebruik van ons contactformulier.

Wij werken o.a. voor:

Daka
CBT Rijnmond
Antwan Hoveniersbedrijf
HNG-Groep
De Jong
RSG Ter Apel
SMO
IV-Groep
FRENOFLEX

© 2016 - ADXPERT Arbeidskundig Expertisecentrum | Privacybeleid