U heeft uw personeelsdossiers op orde. En toch, de kans dat er verborgen liquiditeit in uw personeelsdossiers zit, is erg groot. Vrijwel alle bedrijven in Nederland betalen namelijk teveel aan sociale afdrachten. Dat komt doordat de sociale wetgeving een oerwoud is geworden van ingewikkelde regels, specifieke stimuleringsmaatregelen en complexe uitzonderingen. Onze zeer specialistische kennis stelt ons in staat om tijdens een SFA-onderzoek tot in detail na te gaan of u een voordelige regeling hebt gemist, een subsidie bent misgelopen of teveel eigen risico hebt betaald. Het teveel betaalde geld kan binnen een maand op uw rekening staan.

SFA: scan van personeelsdossiers

Ons bedrijf doet jaarlijks tientallen Sociaal-Fiscaal-Arbeidsdeskundige onderzoeken naar teveel betaalde belasting. We scannen één voor één uw personeelsdossiers. Ook voor MKB-bedrijven. En dat op basis van No cure, no pay.

Hoeveel tijd kost zo’n onderzoek van personeelsdossiers?

Het SFA-team ontzorgt uw organisatie tijdens het hele proces. Voorafgaand aan het onderzoek vragen we enkele documenten bij u op, die gemakkelijk te verzamelen zijn. Op de afgesproken datum komt ADXpert met haar SFA-team (2-4 personen) bij u op locatie. Na het intakegesprek van ongeveer een half uur, neemt het team zelfstandig de personeelsdossiers door. Relevante stukken worden gescand. Aan het eind van de dag volgt een afsluitend gesprek, waarbij eventueel om aanvullende informatie wordt gevraagd. De verdere analyse van het materiaal vindt plaats op het kantoor van ADXpert te Ridderkerk. Binnen enkele weken ontvangt u een conceptrapport met daarin een opgave van de teveel betaalde afdrachten. In overleg verstrekken we de boekhouder of accountant de instructies om een snelle financiële afwikkeling te garanderen.

Onderzoek van personeelsdossiers succesvol

Het SFA-onderzoek is succesvol uitgevoerd bij bedrijven en organisaties in diverse branches. We verstrekken graag referenties. Bel of mail ons: info@adxpert.nl; 085-2733409

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten staat voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 27 33 409 of ga naar contact en maak gebruik van ons contactformulier.

Wij werken o.a. voor:

Daka
CBT Rijnmond
Antwan Hoveniersbedrijf
HNG-Groep
De Jong
RSG Ter Apel
SMO
IV-Groep
FRENOFLEX

© 2016 - ADXPERT Arbeidskundig Expertisecentrum | Privacybeleid