Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Alle expertises

in één team

ADXpert onderscheidt zich door een oplossingsgerichte werkwijze en een multidisciplinaire benadering. Onze klanten waarderen echter vooral onze deskundige en persoonlijke aanpak. Van schoonmaakbedrijven tot ziekenhuizen, al onze opdrachtgevers kunnen rekenen op onze betrokken instelling en betrouwbare resultaten. Dat beloven we en maken we waar. Keer op keer.

Neem contact met ons op

av_adxpert-2019_02kopie_2_20190528_161346

Wat kenmerkt ons?

Solution focused approach

ADXpert werkt aan de hand van de oplossingsgerichte benadering. Deze pragmatische en effectieve methodiek helpt ons direct tot de kern van het probleem te komen en zo leveren we verrassend snel resultaat.

Multidisciplinariteit

In ons team vind je alle belangrijke arbo-expertises terug: van coaches tot bedrijfsartsen en arbeidsjuristen. Daarnaast zijn we bekend met een scala aan branches. Onze brede kennis kan dus ook voor uw probleem een uitkomst zijn.

Persoonlijke aanpak

Bij ADXpert ben je niet de zoveelste casus. Iedereen die ons om hulp vraagt, zien wij als een uniek persoon met een eigen achtergrond en probleem. Wij beloven daarom een persoonlijke en bovenal menselijke aanpak.

Ons team

Onze experts staan voor u klaar

Carola Aberson

Coach

Team Coaching

Carmen van Aert

Casemanager

Nimet Ak

Coach

Team Coaching

Sabrina Andeweg

Secretaresse

Team Arbo

Ik ben secretaresse van het Arbeidsdeskundige team en ik doe mijn werk iedere dag weer met plezier! Wat ik zo leuk vind aan mijn werk: de vele contacten zowel met werkgevers als met werknemers, de veelzijdigheid in mijn werkzaamheden, leuke en attente collega’s en dat ik iets kan betekenen voor een ander.

Marlon Bahlman

Secretaresse

Team AD

Ik geniet er erg van om bij ADXpert in meerdere rollen actief te zijn. Ik coach mensen in het terugkeren in (of naar ander) werk. En als directielid mag ik faciliteren dat een team van betrokken professionals hun werk met plezier kan doen. In beide rollen doe ik dat door betrokken te zijn, te analyseren, een pragmatische en nuchtere blik en daadkracht.

Evelien Beens

Directie, coach

Team Coaching

Als Casemanager begeleid ik werkgever en werknemer tijdens het re-integratietraject. Ik signaleer de wettelijke verplichtingen, fungeer als vraagbaak en geef adviezen omtrent re-integratie en het inzetten van passende interventies. Prettig aan ADXpert is dat we intern snel kunnen schakelen omdat de lijnen kort zijn.

Francesca Borst

Casemanager

Team Arbo

Simone Bijsterbosch

Secretaresse

Team Coaching

Natasja Breugelmans

Vertrouwenspersoon, bedrijfsmaatschappelijk werker

Mijn passie is om mensen te ondersteunen en te inspireren in verschillende levensfasen. Door mijn ervaring met loopbaan- en tweede spoor trajecten kan ik een luisterend oor bieden, een spiegel voorhouden en tips geven. Mijn werkwijze is oplossingsgericht, transparant en betrokken. Ik krijg er energie van als ik zie dat mensen toekomstperspectief krijgen.

Lies Casteleijn

Coach

Team Coaching

Mijn werk bij ADXpert waardeer ik qua werkplezier op een 9+. Dat komt door de mix van het werken met excellente collega's, betrokken werkgevers en het gericht zijn op oplossingen en de menselijke maat. Mijn vakgebied als arbeidsdeskundige is heel breed. Het is elke dag weer anders!

Cees Willem Dam

Directie, registerarbeidsdeskundige, gerechtelijk deskundige

Team AD

Ik werk met veel plezier als arbeidsdeskundige. Een functie waarin de kaders van wet- en regelgeving vast staan, maar waarin de mens die met deze regelgeving te maken krijgt altijd anders is. Het is fijn om mee te denken in een situatie waarin mensen vanwege ziekte vaak even op de zijlijn zijn gezet. Ik ben een rustig, bedachtzaam persoon.

Petra Dam

Registerarbeidsdeskundige

Team AD

Sandra Diderich

Sandra Diderich

Team Coaching

Margo van Dijk

Casemanager

Team Arbo

Ik help werknemers en werkgevers zodat mensen weer verder kunnen in het (werkzame) leven. Dit doe ik iedere dag met veel plezier. Luisteren, empathisch vermogen en tegelijkertijd de vinger op de zere plek leggen passen bij mij. Het doel is werkplezier en duurzame inzetbaarheid van de medewerker. 

Hilde van Dijke

Praktijkondersteuner Bedrijfsarts (POB)

Team Arbo

Julia van Dijke

Receptioniste

Algemeen

Mirjam van Galen

Coach

Team Coaching

Mensen omschrijven mij als “een mensen mens”. Ik ben geïnteresseerd in wat de medewerker bezig houdt en wat b.v. tijdens een re-integratie belangrijk is voor verschillende betrokkenen. Ik bied mensen een luisterend oor om daarna de vertaalslag te maken naar de praktijk, adviezen te geven en de juiste stappen te zetten.

Greet van Gemert

Bedrijfsfysiotherapeut

Team Arbo

Maria van den Heuvel

Secretaresse Arbometer

Ria de Hoop

Coach

Team Coaching

Door de jaren heen is het adviseren en begeleiden van mens en organisatie wat mij beweegt en plezier geeft.Vanuit mijn huidige rol als Casemanager kom ik veel in contact met HR professionals van de klant. Ik begeleid de klant en samen zorgen we voor een actief re-integratieproces. Ik kijk uit naar een langdurige en prettige samenwerking.

Kirsten Hordijk

Casemanager

Team Arbo

Als psycholoog krijg ik energie van het leggen en verbeteren van relaties. Het is bijzonder dat ik een stuk op mag trekken in het leven van mensen. Ik geniet ervan als mensen in hun kracht en op de juiste plek staan. 

Dorieke van Horssen

Psycholoog, coach

Team Coaching

Ik zie mijn werk soms als een uitdagende puzzel. Het meedenken met medewerkers over hoe ze grip kunnen krijgen op belangrijke dagelijkse aspecten van het leven is voor mij zo ontzettend leuk. Mijn doel is om altijd minimaal één goede te tip of een nieuw inzicht mee te geven. Als dit lukt ben ik tevreden.

Stephan Huizer

PMO, manueeltherapeut

Team Arbo

Werken is waardevol en daarom werd ik arbeidsdeskundige. Zo kan ik in persoonlijk contact op de werkvloer nieuwe perspectieven bespreken. Een baan geeft immers betekenis aan de dag, inkomen, ontwikkelmogelijkheden en sociale contacten. Daarnaast ben ik actief als lid van het Centraal Arbeidsdeskundig Tuchtcollege en bestuurslid van een onderwijsinstelling.

Lambert Janssen

Registerarbeidsdeskundige

Team AD

Met passie en plezier begeleid ik mensen die willen of moeten reflecteren op hun loopbaan. Dit doe ik onder meer in loopbaanbegeleiding, stress- en burn-out coaching en re-integratie. Professionaliteit, inlevingsvermogen en humor: dat zijn voor mij de belangrijkste ingrediënten om mensen op een fijne, betrokken en effectieve manier te begeleiden.

Corinne Jansen van Rosendaal

Coach

Team Coaching

Ik ben hoger veiligheidskundige bij ADXpert. Ik ben op een bedrijventerrein opgegroeid. Daar heb ik ongevallen gezien die diepe indruk op mij hebben gemaakt. Het bewustzijn voor veilig werken is dus vanaf de  jeugd aanwezig en met die attitude treed ik ook de bedrijven tegemoet als hoger veiligheidskundige. Daarbij ga ik uit van het positieve.

Jaap Jongeneel

Hogere veiligheidskundige

Team Arbo

Klazine Korpershoek

Directiesecretaresse

Algemeen

Begonnen als secretaresse, maar inmiddels bied ik, met veel enthousiasme, ondersteuning aan onze tak van rechtsbijstand en denk ik mee met werkgevers op het gebied van verzuim als casemanager. Samen met ons gemotiveerde team sta ik graag voor u klaar.

Ida Kraaijeveld

Fiscaal deskundige, casemanager

Team Arbo

Ruim 10 jaar geleden heb ik een carrière switch gemaakt en ben ik loopbaancoach geworden. Ik geniet enorm van dit mooie, veelzijdige vak. Geen persoon is hetzelfde en daardoor is ook geen dag hetzelfde. Ik hou ervan om mensen te begeleiden bij het hervinden van hun balans. Persoonlijke ontwikkeling, intuïtie en empathie zijn kernwoorden in mijn coaching.

Sigrid van der Laan

Coach

Team Coaching

Yvonne Laumans

Registerarbeidsdeskundige

Team AD

Marcel Ligthart

Bedrijfsarts

Team Arbo

Leen Los

Arbo-arts

Team Arbo

Natalie Marcus

Registerarbeidsdeskundige

Team AD

Ik werk met heel veel plezier bij ADXpert als secretaresse van het Arboteam. Er is genoeg uitdaging bij ADXpert. Ik vind het enorm fijn mijn steentje bij te kunnen dragen!

Suzanne Meijer

Secretaresse

Team Arbo

Pieter Mulder

Coach

Team Coaching

Met mijn achtergrond en jarenlange ervaring breng ik waardevolle expertise met me mee. Binnen ADXpert draag ik bij aan zowel werknemers als werkgevers door hun probleemoplossend vermogen te vergroten. Samenwerken en bouwen met mijn collega's bij ADXpert is voor mij van onschatbare waarde.

San Oeij

Bedrijfsarts

Team Arbo

Ingrid den Otter

Coach

Team Coaching

Elma Pennewaard

Secretaresse

Team Arbo

Michelle Pluijmert

Receptioniste

Algemeen

Lise Provoost

Secretaresse

Team Coaching

Privacy en bescherming van persoonsgegevens. Het gaat ons allemaal aan! Een boeiend en breed werkveld. Ik ervaar het als een mooie taak om de organisatie binnen de lijnen van de privacywetgeving te laten kleuren, zonder dat dit de dienstverlening belemmert. 

Rookje Roepert

Privacy officer, interne auditor

Algemeen

Carin Ruisbroek

Coach

Team Coaching

Otto Sartorius

Bedrijfsarts

Team Arbo

Lydia Slieker

Secretaresse

Team Arbo

Ed Spiering

Jurist

Team Arbo

Ilse van der Steen

Online Marketing Strategist

Team Marketing

Ik ben al ruim 8 jaar met plezier werkzaam als Casemanager Verzuim. Het werkveld kan complex zijn door de diverse wet & regelgeving maar ook door de verschillende situaties waar werkgever en werknemer zich in kunnen bevinden. Ik ben dan ook graag voor zowel werknemer als werkgever betrokken als sparring-partner en adviseur bij de verzuimbegeleiding.

Sylvia Teitsma

Casemanager

Team Arbo

In mijn functie als casemanager met een HR achtergrond ben ik een goede sparringpartner voor de HR verantwoordelijke bij de klant. Samen met de klant de arbeidsongeschikte (ex-)werknemers weer met plezier aan het werk te helpen, is een mooie uitdaging. Ook fijn om dat met verschillende disciplines in een gezellig team van collega's te kunnen doen!

Germa van Veen

Casemanager

Team Arbo

Cindy in 't Veld

Registerarbeidsdeskundige, coach

Team AD, Team Coaching

André Verbeek

Hogere veiligheidskundige

Team Arbo

Bianca Verhulst

Casemanager

Team Arbo

Marloes van de Visch

Casemanager

Team Arbo

Verbinding, resultaatgericht, vertrouwen, oog voor de ander, vanuit intuïtie en persoonlijke aandacht zijn voor mij van onmisbaar belang in de verschillende vormen van dienstverlening die ik vanuit ADXpert mag verlenen.

Janneke Vogelaar

Bedrijfsmaatschappelijk werker, coach en vertrouwenspersoon

Team Coaching en Arbo

Waarom doe jij de dingen die je doet en sta je daarbij ook in je kracht? Waar kruist jouw talent met de behoefte van de organisatie? Ik zoek graag met iemand naar antwoord op deze vragen. Hierbij gebruik ik mijn ervaring als P&O-adviseur, Loopbaan- en Re-integratiecoach, Kledingcoach en mijn verbeeldingskracht, creativiteit en inlevingsvermogen.

Herma ten Voorde

Coach

Team Coaching

Bij ADXpert houd ik mij bezig met de facturatie en daarnaast ben ik intern het aanspreekpunt voor het softwareprogramma waarmee we werken. Ik ben heel dankbaar en blij dat ik binnen ADXpert werkzaam mag zijn. De fijne sfeer, de onderlinge betrokkenheid, het meeleven en -denken met elkaar en het prettig samenwerken als team zorgen veel werkplezier.

Ilse van der Wulp

Secretaresse

Algemeen

Als register consultant duurzame inzetbaarheid adviseer ik zowel werknemers als werkgevers op alle gebieden van duurzame inzetbaarheid. Het koppelen van kwantitatief onderzoek aan de praktijk is hierbij van onschatbare waarde.

Ilona van der Zwan

Adviseur

Team Arbo

Hilda Aanen

Coach

Team Coaching