KOSTEN BESPAREN MET DE KOSTEN-BATEN TOOL EN HET BEVORDEREN VAN DUURZAME INZETBAARHEID VAN MEDEWERKERS

In onze nieuwsbrief hebben wij u er al op gewezen, de KOBA-DI tool. Het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid en TNO hebben samen een rekentool ontwikkeld. Deze tool maakt direct inzichtelijk wat duurzame inzetbaarheid een bedrijf of instelling aan productiviteit kan opleveren. Met dit inzicht komen werkgevers tot verantwoorde investeringsbeslissingen.

Gebruiksvriendelijk
De KOBA-DI tool is geavanceerd, maar zeer gebruiksvriendelijk!  Het vergroot de kans op meer en doeltreffende duurzame inzetbaarheid van werknemers. Dat is in de eerste plaats van groot belang voor bedrijven en hun werknemers, maar zeker ook voor de Nederlandse economie. Gerichte investeringen in duurzame inzetbaarheid zorgen ervoor dat meer mensen nu en in de toekomst gezonder, productiever en gemotiveerder aan het werk zijn en blijven.

Meer weten?
De KOBA-DI tool is per direct beschikbaar via gecertificeerd adviesbureau ADXpert. Bedrijven die daar meer over willen weten, kunnen contact opnemen met Cees Willem Dam, arbeidsdeskundige bij ADXpert.

Terug naar het overzicht

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten staat voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 27 33 409 of ga naar contact en maak gebruik van ons contactformulier.

Wij werken o.a. voor:

Daka
CBT Rijnmond
Antwan Hoveniersbedrijf
HNG-Groep
De Jong
RSG Ter Apel
SMO
IV-Groep
FRENOFLEX

© 2016 - ADXPERT Arbeidskundig Expertisecentrum | Privacybeleid