2017 is nog maar pas begonnen en voor ADXpert betekent dat een nieuwe start door middel van een vernieuwde huisstijl!

In het verleden bent u – op wat voor manier dan ook – met ADXpert contact gekomen. U kent ons wellicht vanwege een arbeidsdeskundig onderzoek dat we bij u hebben uitgevoerd. Ook is het mogelijk dat wij in het verleden een outplacement- of loopbaantraject bij u zijn gestart. Daarnaast is het denkbaar dat we recent bij u een SFA-onderzoek hebben uitgevoerd en dat u naar aanleiding van dat onderzoek geld terug heeft gekregen van de Belastingdienst.

Misschien zegt de naam ADXpert u niets en kent u ons onder de naam Spoor2expert of Arbo&Meer. Spoor2expert en Arbo&Meer zijn beiden aan ADXpert gelieerd en vallen onder ons Arbeidskundig Expertisecentrum. Vanuit Spoor2expert worden tweede en derde spoortrajecten uitgevoerd. Vanuit Arbo&Meer wordt arbodienstverlening en casemanagement aangeboden.
De nieuwe start bij ADXpert houdt in dat per heden Arbo&Meer en Spoor2expert naar buiten treden onder de naam ADXpert. Door middel van deze nieuwsbrief brengen wij u hiervan op de hoogte.

Wat betekent deze verandering voor u?

E-mailadressen
De e-mailadressen van onze medewerkers bij Spoor2expert en Arbo&Meer zijn veranderd. Vanaf heden eindigen hun mailadressen niet meer op @spoor2expert.nl of @arbomeer.nl. Alle mailadressen eindigen op @adxpert.nl.
De e-mailadressen info@spoor2expert.nl en info@arbomeer.nl komen te vervallen. We verzoeken u vriendelijk om deze wijziging door te voeren in uw administratie om zo te voorkomen dat uw e-mail ons niet bereikt.

Website
Bij een aangepaste naam past ook een aangepaste website. Kijk rustig verder op onze vernieuwde website. Op de site vindt u een overzicht van alle diensten die wij aanbieden. We geven nu alleen een kleine opsomming:

  • Loopbaanbegeleiding;
  • Arbeidsdeskundig onderzoek;
  • Tweede spoortrajecten;
  • SFA-onderzoek;
  • Uitvoering eigen risicodragerschap Ziektewet;
  • Verzuimbegeleiding.

Kent u nog niet al onze diensten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij vertellen u graag meer over onze diensten. U kunt contact opnemen via info@adxpert.nl of telefonisch via 085-2733409.

Terug naar het overzicht

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten staat voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 27 33 409 of ga naar contact en maak gebruik van ons contactformulier.

Wij werken o.a. voor:

Daka
CBT Rijnmond
Antwan Hoveniersbedrijf
HNG-Groep
De Jong
RSG Ter Apel
SMO
IV-Groep
FRENOFLEX

© 2016 - ADXPERT Arbeidskundig Expertisecentrum