Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Loopbaanbegeleiding

Expertise

4w5a0602_1_20211229_145315

Bij ADXpert weten we dat werk kan bijdragen aan geluk en welzijn. Passend werk, waarbij je voelt dat je op je plek zit. Werk waar je een persoonlijke bijdrage kunt leveren en talenten kwijt kunt. Werk waarbij je duurzaam inzetbaar bent. Dat je kunt volhouden. Voor werkgevers is het essentieel om te investeren in de professionele groei en ontwikkeling van hun werknemers. Loopbaanbegeleiding is een waardevol hulpmiddel voor deze professionele groei en ontwikkeling.

Loopbaanbegeleiding helpt bij het zetten van stappen in uw carrière. Een loopbaan coach van ADXpert analyseert de wensen en mogelijkheden van uw werknemer. Bijvoorbeeld over een betere balans tussen werk en privé, maar ook over een eventuele volgende stap in de loopbaan en de ontwikkeling die daarvoor nodig is. Samen met de werknemer wordt een plan opgesteld waarmee uw werknemer verder kan.

Wilt uw meer weten over loopbaanbegeleiding voor uw werknemers?

Neem dan contact met ons op.

Ria de Hoop, loopbaan coach bij ADXpert

“Een startende leerkracht had de vraag of het werk van leerkracht wel echt bij haar paste? Ze had het idee dat ze ‘erin was gerold’ omdat haar vriendinnen ook de PABO gingen doen. Ze ervaarde daarnaast ook spanningsklachten en minder werkplezier dan ze had verwacht. Samen zijn we aan de slag gegaan om te kijken of haar gevoel klopte.”

Lees hier verder

Waarom kiezen voor loopbaanbegeleiding bij ADXpert?

Wanneer u kiest voor loopbaanbegeleiding door ADXpert, kunt u rekenen op kwaliteit, effectiviteit en innovativiteit. Door ons grote netwerk is de plaatsingskans hoger dan gemiddeld. Wij doen actief aan jobhunting.

Kwaliteit

Een loopbaan coach bij ADXpert is deskundig, ervaren en doelgericht. Bij ADXpert voldoet loopbaanbegeleiding aan de hoogste eisen. Zo worden de coaches altijd ondersteund door een arbeidsdeskundige en zo nodig een jurist. Wij staan bekend om onze korte en heldere communicatie tussen werkgever en coach. Maandelijks maken we een rapportage voor de werkgever.

Effectiviteit

Wij werken met een professionele en menselijke aanpak, een aanpak op maat. Wij handelen volgens de Oplossingsgerichte Aanpak (Solution Focused Approach).

Innovativiteit

Een loopbaan coach maakt gebruik van innovatieve instrumenten zoals TrjcT, psychologische testen, actuele loopbaantesten et cetera.

Wist u dat we met behulp van de onze Talent en Motivatie Analyse de talenten en drijfveren van uw werknemers in kaart kunnen brengen?

Vraag hier uw offerte aan

Loopbaanbegeleiding

Wilt u gebruikmaken van onze expertises?

Vraag een offerte aan