Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

av_adxpert-2019_02kopie_2_20190528_161346

Loopbaanbegeleiding

Expertise

Loopbaanbegeleiding helpt bij de doorontwikkeling van uw carrière. Door samen met een expert loopbaanvragen vast te stellen, worden de mogelijkheden goed in kaart gebracht. De coaches van ADXpert werken samen met u toe naar een plan waarmee u verder kunt. Dit doen wij volgens twee modules die afzonderlijk of op elkaar aansluitend ingezet kunnen worden.

Waarom kiezen voor loopbaanbegeleiding bij ADXpert?

Wanneer u kiest voor loopbaanbegeleiding door ADXpert, kunt u rekenen op kwaliteit, effectiviteit en innovativiteit.

  • Kwaliteit. De deskundigheid, ervaring en doelgerichtheid van onze loopbaancoaches. Loopbaanbegeleiding moet bij ons aan de hoogste eisen voldoen. We werken met ervaren coaches die bij ieder traject sparren met een arbeidskundige en zo nodig met een jurist. Korte en heldere communicatie tussen werkgever en coach met maandelijkse rapportage voor de werknemer.
  • Effectiviteit. We gaan voor een professionele en menselijk aanpak, altijd op maat. We werken volgens de Oplossingsgerichte Aanpak (Solution Focused Approach).
  • Innovativiteit. We maken gebruik van innovatieve instrumenten zoals TrjcT, psychologische testen, loopbaantesten et cetera.

Loopbaanbegeleiding met groot netwerk

Belangrijk: ADXpert heeft een groot netwerk van bedrijven, waardoor de plaatsingskans hoger is dan gemiddeld. We doen actief aan jobhunting. Wil je ook meer weten over onze Talenten Motivatie Analyse?

Offerte aanvragen

Loopbaanbegeleiding

Wilt u gebruikmaken van onze expertises?

Vraag een offerte aan