Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Loopbaanbegeleiding

Expertise

groepsfoto_4_1_20190705_141344

Loopbaanbegeleiding helpt bij het doorontwikkelen van uw carrière. Samen met een expert worden alle loopbaanvragen vastgesteld, en worden alle mogelijkheden geanalyseerd. De coaches van ADXpert werken stellen samen met u een plan vast waar u mee verder kunt. Dit doen wij op grond van twee modules die afzonderlijk of op elkaar aansluitend ingezet kunnen worden.

Waarom kiezen voor loopbaanbegeleiding bij ADXpert?

Op het moment dat u kiest voor loopbaanbegeleiding door ADXpert, zal u kunnen rekenen op kwaliteit, effectiviteit en innovativiteit.

  • Kwaliteit. Onze loopbaancoaches zijn deskundig, ervaren en doelgericht. Bij ADXpert voldoet loopbaanbegeleiding aan de hoogste eisen. Zo worden de coaches altijd ondersteunt door een arbeidsdeskundige en zo nodig een jurist. Wij staan bekend om onze korte en heldere communicatie tussen werkgever en coach met ook maandelijkse rapportage voor de werknemer.
  • Effectiviteit. Wij werken met een professionele en menselijke aanpak, die altijd op maat is. Verder handelen wij volgens de Oplossingsgerichte Aanpak (Solution Focused Approach).
  • Innovativiteit. Er wordt gebruik gemaakt van innovatieve instrumenten zoals TrjcT, psychologische testen, loopbaantesten et cetera.

Loopbaanbegeleiding met groot netwerk

Belangrijk: Door het grote netwerk van bedrijven dat ADXpert heeft, is de plaatsingskans hoger dan gemiddeld. Wij doen actief aan jobhunting. 

Wil je ook meer weten over onze Talent en Motivatie Analyse?

Offerte aanvragen

Loopbaanbegeleiding

Wilt u gebruikmaken van onze expertises?

Vraag een offerte aan