Waarom ADXpert voor loopbaanbegeleiding of outplacement?
Loopbaanbegeleiding kan om diverse redenen worden ingezet. Onze loopbaancoach helpt uw werknemer te ontdekken waar hij staat en waar hij in de toekomst naartoe wil. De loopbaancoach brengt met de werknemer de arbeidsmarktmogelijkheden in kaart. Dankzij de inzet van psychologische en/of loopbaantesten krijgt de werknemer meer zicht op diepere drijfveren en motivaties.

Er zijn minstens drie redenen om voor ADXpert te kiezen bij loopbaanbegeleiding of outplacement.

 • De deskundigheid, ervaring en doelgerichtheid van onze loopbaancoaches.
  • Loopbaanbegeleiding moet bij ons aan de hoogste eisen voldoen. We werken met ervaren coaches die bij ieder traject sparren met een arbeidskundige en zo nodig met een jurist.
 • De effectiviteit van onze professionele en menselijk aanpak, en altijd op maat.
  • We werken volgens de Oplossingsgerichte Aanpak (Solution Focused Approach)
  • We maken gebruik van innovatieve instrumenten: zoals TrjcT, psychologische en loopbaantesten, etc.
 • Onze transparante werkwijze en aantrekkelijke prijs.
  • Korte en heldere communicatie tussen werkgever en coach met maandelijkse rapportage voor de werknemer.

Wat biedt ADXpert voor loopbaanbegeleiding?

Er zijn verschillende keuzemogelijkheden bij loopbaanbegeleiding of outplacement.

1. Loopbaanbegeleiding (oriëntatiemodule)
In een gesprek met de werknemer stelt de loopbaancoach de loopbaanvragen scherp. De loopbaancoach ontwerpt vervolgens op basis van de persoonlijke situatie en de specifieke vraag een testprogramma. Na het maken van de testen analyseert en interpreteert de coach de uitslag. Er wordt een zoekprofiel opgesteld in samenwerking met een geregistreerd arbeidsdeskundige. Tijdens een adviesgesprek ontvangt de werknemer een gedegen rapport waarmee hij verder kan.

2. Perspectiefvergrotende- en bemiddelingsmodule
Dit zorgvuldige traject geldt als uitbreiding van de oriëntatiemodule en biedt uw werknemer optimale loopbaanbegeleiding. Er vindt in een periode van drie maanden eens per twee weken een face-to-face begeleidingsgesprek plaats. Hierbij wordt gewerkt volgens de “Oplossingsgerichte Methodiek”.
Aan de hand van het zoekprofiel wordt actief gezocht naar passende vacatures en vindt er sollicitatietraining plaats. De arbeidsdeskundige biedt hulp bij een eventuele (proef)plaatsing of adviseert bij contractonderhandelingen in het geval van een nieuwe baan.

Let op: Onbeperkt toegang tot vacaturebank TrjcT tot twee maanden na het laatste adviesgesprek!

3. Outplacementtraject
ADXpert werkt vanuit een professioneel en doordacht basisprogramma voor outplacementtrajecten. In samenspraak met de werknemer ontwerpen we op grond van dit basisprogramma een persoonlijk traject.
ADXpert heeft veel mogelijkheden om dit persoonlijk outplacementtraject tot een succes te maken:

 • Talenten analyse
 • Loopbaanoriëntatietesten
 • Sollicitatie- en vaardighedentraining
 • Individuele coaching

Hiernaast hebben we een uitgebreid bedrijvennetwerk en de inzet van TrjcT, het actuele en unieke overzicht van alle bestaande vacatures.

Uw investering

We bieden de loopbaanpakketten aan tegen vaste prijzen. U weet vooraf waar u aan toe bent. Informeer door een mail te sturen. Overigens is loopbaancoaching op basis van uurtarief ook mogelijk.

Wat zeggen onze klanten over loopbaanbegeleiding vanuit ADXpert?

Kandidaat vanuit het onderwijs:
“Dorieke is een prettig persoon om door gecoacht te worden. Ze kan goed luisteren en aanmoedigen. Ze brengt snel je persoonlijke situatie in kaart en inventariseert wat je mogelijkheden zijn. Waar ben je goed in, wat vind je leuk, waar liggen kansen?”

Kandidaat uit bedrijfsleven:
“De medewerker van ADXpert heeft direct voor mij in haar netwerk gekeken of er aanknopingspunten waren. Ze heeft mensen benaderd voor mogelijke vacatures. Ook gaf ze tips hoe ik zelf handig via mijn eigen netwerk aan de slag kon gaan. Dat was net weer even een andere aanpak dan die ik zelf al had gekozen. Na een aantal maanden heb ik nu een nieuwe baan!”

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten staat voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 27 33 409 of ga naar contact en maak gebruik van ons contactformulier.

Wij werken o.a. voor:

Daka
CBT Rijnmond
Antwan Hoveniersbedrijf
HNG-Groep
De Jong
RSG Ter Apel
SMO
IV-Groep
FRENOFLEX

© 2016 - ADXPERT Arbeidskundig Expertisecentrum | Privacybeleid