Letselschadespecialist voor arbeid

Bij letselschadespecialist denk je als eerste aan juridische professionals. Maar letselschade heeft niet zelden gevolgen voor arbeid. Ook daarvoor zijn specialisten. ADXpert is letselschadespecialist op het gebied van begeleiding naar werk. Dat kan zijn aanpassingen op de eigen werkplek, een andere functie bij de huidige werkgever, of begeleiding naar ander werk in een andere organisatie.

Arbeidskundige en psycholoog als letselschadespecialist

Letselschade grijpt diep in in het menselijk bestaan. Daarom werken bij ADXpert zowel arbeidskundigen als psychologen. Zij zijn bij ieder traject betrokken. Daarnaast is er de loopbaancoach die de cliënt begeleidt op weg naar een andere baan bij dezelfde werkgever, of een baan bij een andere werkgever. Onze loopbaancoaches werken vanuit een methodiek die zichzelf heeft bewezen: de Oplossingsgerichte Benadering (Solution Focused Approach).

Letselschade en werkplek

Voor hernieuwde inzetbaarheid na letselschade, kan het noodzakelijk zijn om al dan niet tijdelijk aanpassingen op de werkplek door te voeren. Onze arbeidsdeskundigen analyseren op basis van de belastbaarheid de werkplek en werkomgeving. Vervolgens brengen zij advies uit. Welke aanpassingen zijn noodzakelijk om uw medewerker zo volledig mogelijk en duurzaam te laten functioneren. De kosten van een dergelijke voorziening kunnen door de werkgever bij UWV voor vergoeding in aanmerking worden gebracht.

Letselschade en verandering van loopbaan

Verandering van loopbaan als gevolg van letselschade is de deskundigheid van onze loopbaancoaches. Ze begeleiden het hele proces met professionele tools en interventies. Ook wordt zo nodig geadviseerd over mogelijkheden voor het vergroten van de belastbaarheid, vergroten van inzetbaarheid, en eventuele scholingsmogelijkheden om de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten et cetera.

Een menselijke letselschadespecialist

Bent u op zoek naar een benadering die tegelijk menselijk als professioneel is, neem dan contact op met onze medewerkers. Mail naar info@adxpert.nl of bel: 085-2733409

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten staat voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 27 33 409 of ga naar contact en maak gebruik van ons contactformulier.

Wij werken o.a. voor:

Daka
CBT Rijnmond
Antwan Hoveniersbedrijf
HNG-Groep
De Jong
RSG Ter Apel
SMO
IV-Groep
FRENOFLEX

© 2016 - ADXPERT Arbeidskundig Expertisecentrum | Privacybeleid