Arbeidsdeskundige begeleiding bij letselschade
Effectiviteit is bij letselschadebegeleiding voor ons een belangrijk criterium. We kennen de wereld van letselschade en schakelen daarom naast een loopbaancoach en arbeidsdeskundige ook een psycholoog in. Dit leidt tot goede resultaten. Juist daarom weten veel belangenbehartigers en verzekeraars ons te vinden.

Wat kenmerkt letselschade begeleiding van ADXpert?

Ons resultaat is gebaseerd op een match van vijf factoren.

  • Veel aandacht voor een goede en betrouwbare relatie met onze cliënten.
  • Extra aandacht voor de intakefase door een gespecialiseerd arbeidsdeskundige en een psycholoog.
  • Veel face-to-face contact tijdens het traject.
  • Door de inbedding in een arbeidskundig expertisecentrum veel know-how en kennis van de arbeidsmarkt.
  • Werken vanuit de oplossingsgerichte benadering (Solution Focused Approach) met de focus op eigenaarschap en op wat de cliënt nog wèl kan.

Hoe ziet de begeleiding bij letselschade eruit?

De intakefase van een letselschadetraject is intensief. De arbeidsdeskundige en psycholoog brengen goed in kaart wat de arbeidsmarktmogelijkheden en belastbaarheid van de cliënt is. Met verschillende psychologische en loopbaantesten wordt duidelijk wat de capaciteiten en leerpunten zijn. Daarna start het intensieve begeleidingstraject naar passend werk met veel persoonlijk contact.

Wij ondersteunen onze cliënten in praktische zaken als UWV-procedures. Maandelijks presenteren we een heldere en transparante rapportage.

Onafhankelijke letselschadebegeleiding

In de letselschadebegeleiding spelen er soms verschillende belangen rondom letselschadeprocedure een rol. De arbeidsdeskundigen van ADXpert zijn onafhankelijk.

Informeer naar onze resultaten! Mail of bel naar onze gespecialiseerde arbeidskundige Cees Willem Dam; cw.dam@adxpert.nl; 085 27 33 409

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten staat voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 27 33 409 of ga naar contact en maak gebruik van ons contactformulier.

Wij werken o.a. voor:

Daka
CBT Rijnmond
Antwan Hoveniersbedrijf
HNG-Groep
De Jong
RSG Ter Apel
SMO
IV-Groep
FRENOFLEX

© 2016 - ADXPERT Arbeidskundig Expertisecentrum | Privacybeleid