Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Kennisbank

Ik ben ADXpert voor jou | Arrowescape Managementondersteuning

RI&E

En daar zit ik dan! Al jaren ben ik ZZP’er, ofwel Zelfstandige Zonder Personeel. Eind 2022 besluit ik op zoek te gaan naar een medewerker. Hoewel ik al twee studenten op de loonlijst had staan, nam het aantal aanvragen en werkzaamheden toe en daarom besloot ik de stap te wagen. Er komt van alles bij kijken, waaronder ook een verzuimverzekering, want ja! Als mijn medewerker niet werkt, heb ik geen inkomsten en dan ligt daar een uitdaging. Bij een verzuimverzekering hoort ook een arbodienst en bijvoorbeeld de RI&E (Risico-Inventarisatie & Evaluatie) van mijn kantoor.

Voor de hand ligt het dan, dat ik aanklop bij mijn opdrachtgever. Al bijna twee jaar ondersteun ik verschillende teams bij ADXpert en heb ik dus al die tijd inzicht in de werkwijze van de bedrijfsartsen, casemanagers en coaches. De keuze was snel gemaakt.

RI&E

ADXpert is nu ‘mijn’ arbodienst. Ik weet dat als het nodig is, ik direct kan opschalen, de bedrijfsarts kan inschakelen of gebruik kan maken van de kennis en expertise van de casemanagers en coaches. Daarnaast biedt ADXpert ook de expertise rondom de Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E). Daar ligt nu een uitdaging en werk aan de winkel voor mij.

ADXpert als arbodienst

Als ik dan toch mag promoten, dan doe ik dat in dit artikel. Ben jij ook een ZZP’er die besluit om met personeel te gaan werken? Kies dan ADXpert als jouw arbodienst. Je betaalt een standaard jaarbijdrage en kunt opschalen wanneer dat nodig is. Hoe fijn is dat! En ja, ik ben misschien bevooroordeeld door mijn werk, maar ik weet zeker dat als je eenmaal kennis hebt gemaakt met de enthousiaste en kundige medewerkers van ADXpert, je niet anders meer wilt.