Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Kennisbank

Een kijkje in de werkdag van Ilse

Ilse werkt als algemeen secretaresse bij ADXpert. Bij ADXpert houdt zij zich voornamelijk bezig met de facturatie, en daarnaast is ze intern het aanspreekpunt voor het softwareprogramma waarmee we werken.

Vandaag mag ik weer gaan werken! Iets waar ik elke keer weer naar uitkijk. Op de eerste plaats staat de zorg voor mijn gezin, maar aan de andere kant vind ik het ook heerlijk om voor zo'n tien uur per week wat anders om handen te hebben.

Deze ochtend is het mijn beurt om telefoondienst te doen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor alle telefoontjes die binnenkomen op het hoofdnummer. Het ene moment krijg ik het ene na het andere telefoongesprek en het andere moment is het rustig. Vandaag valt het mee.

Daarnaast heb ik vandaag de taak om alle mails die binnen zijn gekomen op ons info mailadres door te sturen naar de juiste afdeling. Soms komen er in deze mail ook vragen binnen over facturen. Deze mails pak ik zelf op omdat de facturatie ook mijn pakkie an is. Op mijn werkdag kijk ik altijd na of er nog diensten klaarstaan die nog gefactureerd moeten worden. Daarnaast zijn er altijd wel andere acties die opvolging moeten krijgen zoals boodschappen bestellen, een teamuitje organiseren etc.

Eind van de ochtend ben ik aardig bijgewerkt met alles, wat een heerlijk gevoel dat geeft! Klokslag 12.30 stoppen de meeste collega's met werken en lopen we met elkaar een rondje terwijl we de lunch nuttigen. Een goede gewoonte vind ik dat. Het is goed voor je lichaam en geest en je leert je collega's hierdoor ook beter kennen.

Vandaag hebben we nog een gezamenlijk koffiemoment staan om de verjaardag van een collega te vieren. Er blijft niet vaak iets over want iedereen houdt hier wel van iets lekkers 🙂. Goed, het is tijd om weer naar huis te gaan en de kinderen op te halen van school. Ik ben zo dankbaar voor deze betrokken en flexibele werkgever!