Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Juridisch consult

Expertise

4w5a0333-min_7_20211229_141508

Met ADXpert bent u verzekerd van een diepgaande kennis van het gehele terrein van sociale zekerheid en een tomeloze drive om jarenlange juridische topervaring met kracht en overtuiging in te zetten.

Langdurige arbeidsongeschiktheid is een last. Dat geldt niet alleen voor de werknemer. Ook de werkgever kan voor vragen komen te staan waar inhoudelijk goede expertise voor ontbreekt. Door onze zeer grote ervaring en deskundigheid kunnen we makkelijk en meestappen met kwesties die gaandeweg ontstaan. Vaak is een uitleg of een toelichting de sleutel voor het vinden van een oplossing. ADXpert denkt daarbij graag met u mee. Dat kan ook op uurbasis.

Wat maakt onze rechtsbijstand uniek?

Sociale zekerheid heeft de naam saai en complex te zijn. Daarom is het goed om een solide partner te hebben met juridische ervaring op het hoogste niveau. ADXpert is een gedreven en zeer ervaren procespartij. Onze expertise waaiert van loonsancties, via ERD/WGA en ZW, naar maatregelen. Ook voor arbeidsrecht kunt u bij ons terecht.

ADXpert is helder naar partijen, vlot en kordaat procederend, onafhankelijk, gedreven en professioneel. U kunt uw zaak met een gerust hart aan ons overlaten.

Offerte aanvragen

Juridisch consult

Wilt u gebruikmaken van onze expertises?

Vraag een offerte aan