Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Juridisch advies

Expertise

4w5a0333-min_7_20211229_141508

Door langdurige arbeidsongeschiktheid van een werknemer kan een werkgever voor vragen komen te staan. Dan bent u geholpen met goede, inhoudelijke expertise op het gebied van sociale zekerheid. ADXpert geeft juridisch advies, zodat u weet wat uw volgende stap zou kunnen zijn. Vaak is een uitleg of een toelichting de sleutel voor het vinden van een oplossing. We denken graag met u mee. Dat kan ook op uurbasis. 

Juridisch advies arbeidsrecht

Wat is een deskundigenoordeel of loonsanctie van het UWV? Wat kunt u doen bij ontslag tijdens ziekte? Hoe beoordeelt het UWV de WIA-aanvraag? Bij ADXpert kunt u terecht voor een juridisch advies arbeidsrecht. De juristen bij ADXpert hebben een diepgaande kennis van het rechtssysteem en begeleiden bedrijven met zaken die verband houden met kwesties rondom het aannemen, houden en ontslaan van werknemers. Ook ondersteunen zij u met bijvoorbeeld uitleg van een (rechts)procedure of het beoordelen van een UWV-beschikking. 

OFFERTE AANVRAGEN

Online juridisch advies

ADXpert is een solide partner met veel kennis en juridische ervaring. Kunnen we iets voor uw bedrijf betekenen? Neem dan contact met ons op. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij met u contact op om een afspraak in te plannen. 

NEEM CONTACT OP

Juridisch consult

Wilt u gebruikmaken van onze expertises?

Vraag een offerte aan