Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Gecertificeerde arbodienst

Expertise

groepsfoto_4_1_20190705_141344

Bij ADXpert begrijpen we dat onze arbodienstverlening van het hoogste niveau moet zijn, vooral gezien de aard van ons werk waarbij we regelmatig met (privacy) gevoelig informatie omgaan. U kunt erop vertrouwen dat wij hier met uiterste zorg en precisie mee omgaan. Onze toewijding aan kwaliteit en de bescherming van gegevens is van het grootste belang voor ons en onze klanten. 

Gecertificeerde arbodienst

ISO 9001

ADXpert heeft opnieuw voor een periode van drie jaar het certificaat ontvangen als een gecertificeerde arbodienst, dankzij een positieve beoordeling van DNV, de certificerende instantie. Iets om trots op te zijn, want hiermee laat ADXpert zien te voldoen aan de kwaliteitseisen van goede arbodienstverlening. 

Bij ADXpert streven we naar uniformiteit in onze werkwijze, stabiliteit en de levering van hoogwaardige diensten die extern worden getoetst. We ondergaan een grondige beoordeling van al onze processen eens in de drie jaar om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de hoogste normen. We blijven toegewijd aan het leveren van de beste arbodienstverlening en het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen. 

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe ADXpert u kan helpen met uw arbodienstverlening of lees meer op onze pagina over arbodienstverlening

Neem contact met ons op

Gecertificeerde arbodienst

Wilt u gebruikmaken van onze expertises?

Vraag een offerte aan