Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Gecertificeerde arbodienst

Expertise

groepsfoto_4_1_20190705_141344

Onze arbodienst op maat, genaamd Arbo&Meer, is voor de moderne ondernemer in de regio. De bedrijfsartsen werken hands-on, deskundig en persoonlijk. Onze arbodienst weet wat moderne ondernemers willen op het gebied van arbodienstverlening. Geen wachttijden en geen gedoe; dat is dé arbodienst van ADXpert.

Uw persoonlijke casemanager

Onze casemanager houdt van korte lijnen. Veel werkgevers zijn bij de grote arbodiensten gewend een nummer te zijn. De casemanager van Arbo&Meer – Arbodienst ADXpert – begrijpt dat een ondernemer met verzuimproblemen in zijn maag zit. Daarom pakt onze casemanager het op en regelt het! 

Benieuwd naar onze casemanagers? U vindt ze op deze pagina.

Niet ziek, niet betalen!

Onze arbodienst is recht voor zijn raap. Met open vizier zaken doen. Bij andere arbodiensten betaalt de werkgever een abonnementsprijs per werknemer, of hij nu ziek is of gezond. Arbo&Meer heeft lef! Bij onze arbodienst betaalt de werkgever niets voor de gezonde werknemer. U betaalt uitsluitend de vaste jaarlijkse onderhoudsfee voor de wettelijke vereisten. De werkgever investeert alleen in werkzaamheden die met een zieke werknemer te maken hebben. De dienstverlening van Arbo&Meer heet daarom: ‘doen wat werkt!’

ADXpert helpt werkgevers in Rotterdam e.o.

Het kantoor van ADXpert is gevestigd tussen Rotterdam en Dordrecht (te Ridderkerk). De arbodienst van ADXpert is actief in een groot deel van Nederland.

Onze arbodienst actief voor het Rotterdamse Daka

Eén van de grootste spelers op het gebied van sportartikelen, Daka Sport Rotterdam, heeft gekozen voor onze Arbodienst Rotterdam. Het zit Daka als retailer in de genen om kritisch te zijn op alle aspecten. Ook als het om de arbodienst gaat. Korte lijnen en oplossingsgericht werken. Daar gaat de arbodienst van ADXpert voor.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met de arbodienst van ADXpert, dan helpen wij u verder!

Gecertificeerde arbodienst

Wilt u gebruikmaken van onze expertises?

Vraag een offerte aan