Fiscale scan personeelsdossiers

Expertise

groepsfoto_4_1_20190705_141344

De Fiscale Scan Personeelsdossiers wordt gewoonlijk gedaan a) bij de start van arbodienstverlening of b) na een positieve uitslag van een Quick Scan. ADXpert doet een Fiscale Scan Personeelsdossiers op basis van no cure, no pay. Levert een onderzoek geen teruggave op, dan kost het u dus niets.

Deze module biedt werkgevers de mogelijkheid om teveel betaalde werkgeverspremies tot 5 jaar geleden terug te vragen. Veel van onze klanten krijgen na een door ADXpert uitgevoerde scan duizenden tot tienduizenden euro’s terug. Uit een onafhankelijk onderzoek van Sales EQ bv bleek dat de slagingskans in 2018 voor het klein MKB op 76% lag, met een gemiddelde opbrengst van € 20.000,--.

Werkwijze: no cure, no pay

Wij analyseren de aangeleverde gegevens en plannen in overleg met u een afspraak op locatie. Op locatie bekijken we alle personeelsdossiers op zoek naar aanknopingspunten en bewijzen voor het claimen van premiekorting. Vanuit ons kantoor verzamelen we de ontbrekende bewijzen. 

Zodra de bewijslast rond is, starten wij met het berekenen van de terug te vorderen premiekortingen. De opbrengst wordt samengevat in een duidelijke rapportage. Daarin staat het terug te vorderen bedrag, de bewijslast en tips voor de toekomst. Natuurlijk werkt ADXpert AVG-proof.

Offerte aanvragen

Fiscale scan personeelsdossiers

Wilt u gebruikmaken van onze expertises?

Vraag een offerte aan