Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Experts in coaching

Op de goede weg

Een goed passende functie motiveert een werknemer en zorgt ervoor dat deze effectiever en succesvoller werkt. Maar soms loopt een werknemer vast of valt hij zelfs (langdurig) uit. ADXpert heeft diverse vormen van coaching bij ziekte (verzuim) voor werknemers die niet kunnen terugkeren naar hun werkplek. Voor hen bieden we begeleiding naar ander werk met diverse trajecten zoals re-integratie tweede spoor, stress en burn-out coaching en outplacement. Met onze persoonlijke benadering en oplossingsgerichte aanpak gaan we effectief op zoek naar een passende werkplek.

4W5A0549

Goed werkgeverschap betekent dat het belangrijk is om met uw werknemers in gesprek te blijven over hun loopbaanontwikkeling. Die inzichten helpen om een bedrijf vitaal te houden en (langdurige) uitval te voorkomen. Onze coaching kan bijvoorbeeld gaan om mensen die vastlopen ten aanzien van hun persoonlijke ontwikkeling. Of om werknemers die met loopbaanbegeleiding hun carrière verder willen ontwikkelen.

Ontdek hoe onze coaching kan bijdragen aan betere prestaties, verhoogde betrokkenheid en effectieve communicatie.

Ga met ons de samenwerking aan

Waarom kiezen voor coaching bij ziekte bij ADXpert?

Coaching bij ziekte en professionele begeleiding naar ander werk zien we als belangrijke bijdrage voor de groei van werknemers en daarmee van een hele organisatie. Wanneer u kiest voor de coaching en begeleiding door ADXpert, kunt u rekenen op kwaliteit, efficiëntie en innovatie. 

  • Kwaliteit
    ADXpert staat voor expertise, ervaring en focus van onze coaches. We kennen de wettelijke regels. Begeleiding moet bij ons aan de hoogste eisen voldoen. De coaches bij ADXpert worden elk traject ondersteund door een arbeidsdeskundige en zo nodig ook door een jurist. Wij vinden een beknopte en heldere communicatie tussen werkgever en coach belangrijk. Dit geven we onder andere vorm door een maandelijkse rapportage voor de werkgever.
  • Effectiviteit
    Wij staan ​​voor een professionele en tegelijk persoonlijke aanpak. Geen mens is hetzelfde en geen casus is gelijk. Een traject op maat is bij ons standaard. Wij werken met een oplossingsgerichte aanpak (solution focused approach) en kijken naar waar uw werknemer (nog wel) goed in is.
  • Innovatie
    Bij ADXpert gebruiken we innovatieve tools, zoals TrjcT, actuele psychologische testen, loopbaantesten, et cetera.

Kunnen we uw werknemer ondersteunen bij coaching bij ziekte of bij begeleiding naar ander werk?

Vraag een offerte aan

Waarmee helpt onze coaching?

Tweede spoor traject

Is uw werknemer niet in staat terug te keren naar de oude werkplek? Dan biedt een tweede spoortraject uitkomst. Bij ADXpert streven we naar een mensgerichte aanpak, waarbij we focussen op de persoon, niet alleen het werk. Benieuwd naar hoe dit traject werkt? 

Ontdek het op onze pagina over re-integratie tweedespoor bij ADXpert. 

Stress- en burn-outcoaching

Stress en burn-outs treffen werknemers steeds vaker op jonge leeftijd, wat resulteert in een van de snelst groeiende oorzaken van ziekteverzuim. ADXpert biedt gespecialiseerde stress- en burn-out coaching voor duurzaam herstel. 

Ontdek meer op onze pagina over Stress- en Burn-out coaching. 

Coaching persoonlijke ontwikkeling

Ontdek de waarde van persoonlijke ontwikkeling voor werknemers en je organisatie. ADXpert biedt effectieve coaching op maat, gericht op individuele groei. Kies voor investering in motivatie, productiviteit, en betrokkenheid.

Meer weten? Bezoek onze pagina over Persoonlijke Ontwikkeling. 

Loopbaanbegeleiding

Ontdek de waarde van loopbaanbegeleiding bij ADXpert. Onze coaches helpen uw werknemers stappen te zetten in hun carrière. Investeer in professionele groei en ontwikkeling. 

Meer informatie lees je op onze pagina over loopbaanbegeleiding. 

Outplacement

In situaties waarin een werkgever afscheid wil of moet nemen van een werknemer, biedt de werkgever vaak outplacement aan. Onze oplossingsgerichte aanpak, persoonlijke trajecten en ons uitgebreide bedrijvennetwerk vergroten de kans op succes. 

Ontdek de kracht van outplacement bij ADXpert.

Talent- en motivatieanalyse

Ontdek het potentieel van uw team met de Talent en Motivatie Analyse (TMA). Het biedt als werkgever inzicht in drijfveren, talenten en ontwikkelpotentieel van uw medewerkers. Hiermee kunt u hen effectief inzetten voor optimale prestaties. De TMA wordt succesvol toegepast in loopbaan- en ontwikkelingstrajecten, en individuele coachsessies. 

Lees hier meer over de TMA bij ADXpert.

Re-integratie derde spoor

Een re-integratie derde spoor volgt als een werknemer na twee jaar arbeidsongeschiktheid nog geen werk heeft gevonden en het UWV na keuring heeft vastgesteld dat de werknemer een verminderde arbeidsproductiviteit heeft. 

Schakel een specialist van ADXpert in voor een succesvol traject re-integratie derde spoor. 

Meer weten? Lees dan onze pagina over re-integratie derde spoor. 

Verdieping

Artikelen