Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Bezwaarprocedures

Expertise

4w5a0744_1_20211123_131907

Sociale zekerheid heeft de naam saai en complex te zijn. Daarom is het goed om een solide partner te hebben met juridische ervaring op het hoogste niveau. Met ADXpert bent u verzekerd van een diepgaande kennis van het gehele terrein van sociale zekerheid en een tomeloze drive om jarenlange juridische topervaring met kracht en overtuiging in te zetten.

ADXpert rechtsbijstand geniet bij het UWV erkenning als werkgevers-gemachtigde. Dat maakt het mogelijk om zonder gedoe met machtigingen een procedure in te leiden en om inzage te krijgen in het medisch dossier. Waar nodig zal de jurist die als uw raadsman optreedt, een beroep doen op onze medische deskundigheid. 

Wat maakt onze rechtsbijstand uniek?

Indien nodig kan binnen vijf minuten een procedure aanhangig worden gemaakt.Daarvoor is het nodig dat u het besluit waarover vragen zijn, naar ons opstuurt. Alle andere (proces)stukken worden ons door het UWV opgestuurd. 

ADXpert is een gedreven en zeer ervaren procespartij. Onze expertise waaiert van loonsancties, via ERD/WGA en /ZW, naar maatregelen. Ook voor arbeidsrecht kunt u bij ons terecht.

ADXpert is helder naar partijen, vlot en kordaat procederend, onafhankelijk, gedreven en professioneel. 

U kunt uw zaak met een gerust hart aan ons overlaten.

Offerte aanvragen

Bezwaarprocedures

Wilt u gebruikmaken van onze expertises?

Vraag een offerte aan