Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Beroepsprocedures

Expertise

4w5a0615_1_20211229_140839

Sociale zekerheid heeft de naam saai en complex te zijn. Daarom is het goed om een solide partner te hebben met juridische ervaring op het hoogste niveau. Met ADXpert bent u verzekerd van een diepgaande kennis van het gehele terrein van sociale zekerheid en een tomeloze drive om jarenlange juridische topervaring met kracht en overtuiging in te zetten.

ADXpert rechtsbijstand is bekend bij alle rechtbanken die Nederland rijk is. Van Groningen tot Maastricht, we hebben overal gepleit, tot aan het Europese Hof van Justitie in Luxemburg toe. ADXpert kan uw belangen snel en effectief analyseren en u op grond daarvan helder en duidelijk adviseren over de aanpak van een zaak. Meer dan 30 jaar proceservaring staat daar garant voor. ADXpert is bovendien laagdrempelig, toegankelijk en transparant.

Hoe gaat een beroepsprocedure in zijn werk?

Elke beroepsprocedure begint met een evaluatie van de kans op succes en een voorstel over de aanpak. Dat kan bij u op kantoor, maar ook telefonisch. De jurist die u bij staat zal zorgen dat uw belangen worden beschermd maar zal ook ruimte creëren voor aspecten die anders niet aan bod komen. Zo maximaliseert u de kans van slagen, maar blijft u zich wel herkennen in de procedure.

Omdat beroepszaken lang kunnen duren blijven we beschikbaar voor advies en denken we actief mee over andere wegen die bewandeld kunnen worden.

Wat maakt onze rechtsbijstand uniek?

ADXpert is helder naar partijen, vlot en kordaat procederend, onafhankelijk, gedreven en professioneel.

U kunt uw zaak met een gerust hart aan ons overlaten.

Offerte aanvragen

Beroepsprocedures

Wilt u gebruikmaken van onze expertises?

Vraag een offerte aan