De bedrijfsarts Rotterdam speelt een belangrijke rol bij verzuimpreventie en verzuimbegeleiding. Alleen een arts kan immers een medische beoordeling geven. Daarom werkt ADXpert nauw samen met bedrijfsartsen. Maar wel met een heel eigen visie

Juist omdat bedrijfsartsen zo’n belangrijke rol spelen, is een visie op hun inzet belangrijk. Niemand heeft er baat bij als een verzuimdossier medicaliseert. Bij ADXpert is er een zorgvuldig samenspel tussen de arbeidsdeskundige en de bedrijfsarts. Via de gezonde lijn als het kan, via de medische route als het moet.

De praktijk leert dat een goede afstemming en rolverdeling tussen de leidinggevende, personeelsadviseur, arbeidsdeskundige en casemanager rondom medewerkers met verzuim het ziekteverzuimpercentage significant kan laten dalen.

De aanpak van ADXpert

Die samenwerking geven we vorm in het pakket ‘Doen wat werkt’. Een no-nonsense aanpak, waarbij een werkgever niets betaalt, zolang een medewerker niet ziek is. Waarbij telefonisch contact en verrichtingen alleen worden ingezet als het effectief of nodig is. Waarbij u de regie houdt en kunt kiezen tussen veel in eigen hand houden of totaal ontzorgd worden. Maar wat u ook kiest: als u in speciale gevallen behoefte heeft aan een goede sparringpartner, bent u bij ADXpert aan het goede adres. Een telefoontje tussendoor kost niets.

Interesse in een bedrijfsarts van ADXpert?

Zoekt u een bedrijfsarts in Rotterdam en omgeving? Neem eens contact met op met een van onze medewerkers. Neem contact met ons op of bel: 085-2733409

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten staat voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 27 33 409 of ga naar contact en maak gebruik van ons contactformulier.

Wij werken o.a. voor:

Daka
CBT Rijnmond
Antwan Hoveniersbedrijf
HNG-Groep
De Jong
RSG Ter Apel
SMO
IV-Groep
FRENOFLEX

© 2016 - ADXPERT Arbeidskundig Expertisecentrum | Privacybeleid