Wat is de kracht van onze arbodienst?

Onze arbodienst besteedt uw geld voor verzuimbegeleiding waar nodig. Dus geen abonnementskosten voor de gezonde werknemer. Geen dure bezoeken aan de bedrijfsarts als dat niets toevoegt. Maar wel: een snelle en oplossingsgerichte benadering van hoofdpijndossiers. Wel: een efficiënte aanpak vanaf de eerste ziektedag. Ons best verkochte pakket heet: Doen wat werkt.

Wie zijn wij als arbodienst?

De arbodienst Arbo&Meer is onderdeel van het arbeidskundig expertisecentrum. Een van onze succesfactoren bij de arbodienstverlening is dat wij alle expertise in huis hebben. Zoals:

  • Register casemanager
  • Register arbeidsdeskundige
  • Psycholoog
  • Loopbaan coach
  • Jurist
  • NfM Mediator

Rondom uw zieke medewerker of bij de oplossing van uw hoofdpijndossier werken deze deskundigen samen aan een snelle en duurzame oplossing. We werken samen met de beste bedrijfsartsen.
Tegelijk is er voor u één aanspreekpunt: uw casemanager.

Arbo&Meer: meer dan een gewone arbodienst

Meer persoonlijke aandacht: We zijn de sparringpartner voor u en de gesprekpartner voor uw werknemer. Hierdoor kunnen we snel, transparant en kostenbesparend werken. Dit gaat het ziektever­zuim binnen uw organisatie positief beïnvloeden.

Meer werkgeversgerichtheid: We werken met één aanspreekpunt. Een casemanager die weet wat er in uw onderneming speelt en wat voor u belangrijk is. Die beseft dat het uw geld is dat we inzetten. We denken mee, zowel bij hoofdpijndossiers als bij de risico’s en mogelijkheden op lange termijn. Wij kennen de wetgeving en jurisprudentie op ons duimpje.

Meer gebruiksgemak: We werken met de meest moderne verzuimbegeleiding, optimaal beveiligd met een ISO 27001 certificering. Voor de werkgever zitten in ons state-of-the-art verzuimbegeleiding-systeem allerlei handige tools en voorbeelddocumenten o.a. op HRM-gebied.

Meer deskundigheid: We werken met professionals die er toe doen. Op de achtergrond is steeds een team aanwezig van een arbeidsdeskundige, een psycholoog en een jurist. We werken samen met de beste bedrijfsartsen die er zijn.

Meer diensten: Arbo&Meer verzorgt voor u niet alleen de verzuimbegeleiding maar is onderdeel van een arbeidskundig expertisecentrum: we regelen ook de arbeidskundige onderzoeken, tweede spoortrajecten en outplacement. Met ons Sociaal Fiscaal Arbeidskundig onderzoek weet u zeker dat u alle sociale premiekortingen toepast en subsidies ontvangt.

Arbo&Meer gaat voor minder ziekteverzuim

Minder ziekteverzuim is meer continuïteit in uw bedrijf, meer productie en/of dienstverlening en meer arbeidsvreugde. Door onze eenvoudige en persoonlijke werkwijze, die gericht is op snelle werkhervat­ting en structurele verlaging van het verzuim, staan wij garant voor concrete en blijvende resultaten.

Ervaar het zelf: meld u aan!

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten staat voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 27 33 409 of ga naar contact en maak gebruik van ons contactformulier.

Wij werken o.a. voor:

Daka
CBT Rijnmond
Antwan Hoveniersbedrijf
HNG-Groep
De Jong
RSG Ter Apel
SMO
IV-Groep
FRENOFLEX

© 2016 - ADXPERT Arbeidskundig Expertisecentrum | Privacybeleid