Arbodienst Vlaardingen, bekend onder de naam Arbo&Meer, is voor de moderne ondernemer in de regio Vlaardingen. De bedrijfsartsen van arbodienst Vlaardingen werken doortasten en deskundig. Arbodienst Vlaardingen is op de hoogte van wat ondernemers willen vandaag de dag: een arbodienstverlening zonder gedoe. Geen wachttijden en geen abonnementskosten voor de gezonde werknemer; dat is dé arbodienst van Vlaardingen.

Arbodienst Vlaardingen inschakelen

De oplossingsgerichte manier van werken van de Arbodienst Vlaardingen kent drie uitgangspunten:

  1. Wees pragmatisch;
  2. Richt je op de toekomst;
  3. De ander is expert. 

De Solution Focused Approach die Arbodienst Vlaardingen gebruikt, is een moderne benaderingswijze van verzuim waarbij de medicalisering van verzuim wordt tegengehouden. Hierin helpt de arbeidskundige van Arbodienst Vlaardingen als sparringpartner en kan hij de ondernemer adviseren bij complexe trajecten. Zijn gedetailleerde kennis van de wettelijke mogelijkheden en professionele richtlijnen vormen daarbij een steun in de rug. Forse besparingen op verzuimkosten komen voort uit de investering in kennis bij Arbodienst Vlaardingen, gezien deze kennis en expertise leidt tot het efficiënt overzien van alle mogelijkheden.

Niet ziek niet betalen!

Onze arbodienst wind er geen doekjes om. U doet met open vizier zaken met ons. Vele arbodiensten vragen een vaste abonnementsprijs voor een werknemer, ook als deze gezond is. Arbodienst Vlaardingen durft buiten de gebaande paden te treden! U betaalt niets voor een gezonde werknemer; de jaarlijkse aansluitkosten zijn nul euro. De werkgever investeert alleen in werkzaamheden die met een zieke werknemer te maken hebben. De dienstverlening van Arbo&Meer heet daarom: ‘doen wat werkt!’

ADXpert helpt werkgevers in Vlaardingen e.o.

De arbodienst Vlaardingen van ADXpert is actief in de regio van Vlaardingen in Zuid-Holland.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met arbodienst Vlaardingen, dan helpen wij u verder! Stuur een mail naar info@adxpert.nl of bel ons: 085-2733409.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten staat voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 27 33 409 of ga naar contact en maak gebruik van ons contactformulier.

Wij werken o.a. voor:

Daka
CBT Rijnmond
Antwan Hoveniersbedrijf
HNG-Groep
De Jong
RSG Ter Apel
SMO
IV-Groep
FRENOFLEX

© 2016 - ADXPERT Arbeidskundig Expertisecentrum | Privacybeleid