Arbodienst Schiedam ontzorgt!

Arbodienst Schiedam – Arbo&Meer – is voor de moderne ondernemer in de regio Schiedam. De arbo-arts werkt adequaat, deskundig en weet wat de moderne ondernemer zoekt in een arbodienst. Geen abonnementskosten voor de gezonde medewerker, en geen wachttijden; dat is dé arbodienst Schiedam.

De oplossingsgerichte manier van werken van de Arbodienst Schiedam kent drie uitgangspunten:

  1. Wees pragmatisch;
  2. Richt je op de toekomst;
  3. De ander is expert.

Zo ook MediPower International B.V., gevestigd in Schiedam, heeft gekozen voor Arbodienst Schiedam en haar hedendaagse benaderingswijze van verzuim. De Arbodienst Schiedam levert een op moderne leest geschoeide arbodienst, die uitgaat van een volwassen werkwijze van de medewerker en waarbij de medicalisering van verzuim wordt beperkt. De Arbodienst in Schiedam investeert in kennis en overziet daardoor snel alle mogelijkheden, wat in verschillende gevallen leidt tot forse besparingen op verzuimkosten.

Persoonlijk Advies

Uw aangewezen casemanager is uw persoonlijke aanspreekpunt. Veel werkgevers ervaren grote arbodiensten als onpersoonlijk. De casemanager van Arbodienst Schiedam pakt direct de zaken en doet er alles aan om het verzuim te beperken.

Uw arbo-arts Schiedam helpt

Onze arbo-arts komt uit de buurt van Schiedam. Dat kan niet anders. U maakt bij de arbodienst in Schiedam mee wat u altijd al gewenst had op arbodienstgebied. De bedrijfsarts belt of mailt vandaag nog terug. U kunt met hem in overleg om de verzuimsituatie te bespreken.

Niet ziek niet betalen!

Arbodienst Schiedam is recht voor zijn raap. Met open vizier zaken doen. Bij andere arbodiensten betaalt de werkgever een abonnementsprijs per werknemer, of hij nu ziek is of gezond. Arbo Schiedam heeft lef! Bij onze arbodienst betaalt de werkgever niets voor de gezonde werknemer; de jaarlijkse aansluitkosten zijn nul euro. De werkgever investeert alleen in werkzaamheden die met een zieke werknemer te maken hebben. De dienstverlening van Arbo&Meer heet daarom: ‘doen wat werkt!’

ADXpert helpt werkgevers in Schiedam

Het kantoor van ADXpert is gevestigd nabij Schiedam. De arbodienst Schiedam van ADXpert is actief in Zuid-Holland.

Contact Arbodienst Schiedam

Neem vrijblijvend contact op met arbodienst Schiedam, dan helpen wij u verder! Stuur een mail naar info@adxpert.nl of bel ons: 085-2733409.


Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten staat voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 27 33 409 of ga naar contact en maak gebruik van ons contactformulier.

Wij werken o.a. voor:

Daka
CBT Rijnmond
Antwan Hoveniersbedrijf
HNG-Groep
De Jong
RSG Ter Apel
SMO
IV-Groep
FRENOFLEX

© 2016 - ADXPERT Arbeidskundig Expertisecentrum | Privacybeleid