Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Arbodienst Schiedam

Expertise

av_adxpert-2019_07kopie_7_20190528_161352

Arbodienst Schiedam ontzorgt!

ADXpert, de moderne arbodienst in Schiedam is er voor de moderne ondernemer in de regio Schiedam. De bedrijfsarts werkt adequaat, deskundig en weet wat de moderne ondernemer zoekt in een arbodienst. Geen wachttijden bedrijfsarts; dat is dé arbodienst Schiedam.

De oplossingsgerichte manier van werken van de Arbodienst Schiedam kent drie uitgangspunten:

  1. Wees pragmatisch;
  2. Richt je op de toekomst;
  3. De ander is expert.

Zo ook MediPower International B.V., gevestigd in Schiedam, heeft gekozen voor Arbodienst Schiedam en haar hedendaagse benaderingswijze van verzuim. De Arbodienst Schiedam levert een op moderne leest geschoeide arbodienst, die uitgaat van een volwassen werkwijze van de medewerker en waarbij de medicalisering van verzuim wordt beperkt. De Arbodienst in Schiedam investeert in kennis en overziet daardoor snel alle mogelijkheden, wat in verschillende gevallen leidt tot forse besparingen op verzuimkosten.

Persoonlijke aanspreekpunt

Uw aangewezen casemanager is uw persoonlijke aanspreekpunt. Veel werkgevers ervaren grote arbodiensten als onpersoonlijk. De casemanager van Arbodienst Schiedam pakt direct de zaken en doet er alles aan om het verzuim te beperken.

Uw bedrijfsarts Schiedam helpt

Onze bedrijfsarts komt uit de buurt van Schiedam. Dat kan niet anders. U maakt bij de arbodienst in Schiedam mee wat u altijd al gewenst had op arbodienstgebied. De bedrijfsarts belt of mailt vandaag nog terug. U kunt met hem in overleg om de verzuimsituatie te bespreken.

Niet ziek niet betalen!

Arbodienst Schiedam is recht voor zijn raap. Met open vizier zaken doen. Bij andere arbodiensten betaalt de werkgever een abonnementsprijs per werknemer, of hij nu ziek is of gezond. Arbo Schiedam heeft lef! Bij onze arbodienst betaalt de werkgever niets voor de gezonde werknemer. U betaalt uitsluitend de vaste jaarlijkse onderhoudsfee voor de wettelijke vereisten. De werkgever investeert alleen in werkzaamheden die met een zieke werknemer te maken hebben. De dienstverlening van Arbo&Meer heet daarom: ‘doen wat werkt!’

ADXpert helpt werkgevers in Schiedam

ADXpert, gevestigd nabij Schiedam, staat klaar om werkgevers in de regio te ondersteunen. Onze diensten strekken zich uit over heel Zuid-Holland.

Contact

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij staan klaar om u te helpen! Wil je meer informatie over onze arbodienstverlening, bekijk dan ook onze pagina over arbodienstverlening. 

Offerte Aanvragen

Arbodienst Schiedam

Wilt u gebruikmaken van onze expertises?

Vraag een offerte aan