Arbodienst Rotterdam op maat!

Arbodienst Rotterdam genaamd Arbo&Meer is voor de moderne ondernemer in de regio Rotterdam. De bedrijfsartsen werken hands-on, deskundig en persoonlijk. Arbodienst Rotterdam weet wat moderne ondernemers willen op het gebied van arbodienstverlening. Geen wachttijden en geen gedoe; dat is dé arbodienst van Rotterdam.

Uw persoonlijke casemanager

Onze casemanager houdt van korte lijnen. Veel werkgevers zijn bij de grote arbodiensten gewend een nummer te zijn. De casemanager van Arbo&Meer – Arbodienst Rotterdam – begrijpt dat een ondernemer met verzuimproblemen in zijn maag zit. Daarom pakt onze casemanager het op en regelt het!

Direct geholpen met uw arbo-arts Rotterdam

Onze bedrijfsarts of arbo-arts is een Rotterdammer. Dat kan niet anders. U maakt bij de arbodienst Rotterdam mee wat u altijd al gewenst had op arbodienstgebied. De bedrijfsarts belt of mailt vandaag nog terug. U kunt met hem in overleg om de verzuimsituatie te bespreken.

Arbodienst Rotterdam actief voor het Rotterdamse Daka

Eén van de grootste spelers op het gebied van sportartikelen, Daka Sport Rotterdam, heeft gekozen voor onze Arbodienst Rotterdam. Het zit Daka als retailer in de genen om kritisch te zijn op alle aspecten. Ook als het om de arbodienst gaat. Korte lijnen en oplossingsgericht werken. Daar gaat Arbodienst Rotterdam voor.

Niet ziek niet betalen!

Onze arbodienst is recht voor zijn raap. Met open vizier zaken doen. Bij andere arbodiensten betaalt de werkgever een abonnementsprijs per werknemer, of hij nu ziek is of gezond. Arbo Rotterdam heeft lef! Bij onze arbodienst betaalt de werkgever niets voor de gezonde werknemer; de jaarlijkse aansluitkosten zijn nul euro. De werkgever investeert alleen in werkzaamheden die met een zieke werknemer te maken hebben. De dienstverlening van Arbo&Meer heet daarom: ‘doen wat werkt!’

ADXpert helpt werkgevers in Rotterdam e.o.

Het kantoor van ADXpert is gevestigd tussen Rotterdam en Dordrecht (te Ridderkerk). De arbodienst Rotterdam van ADXpert is actief in de regio van Rotterdam in Zuid-Holland.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met arbodienst Rotterdam, dan helpen wij u verder! Stuur een mail naar info@adxpert.nl of bel ons: 085-2733409.

Arbodienst Rotterdam
Ons kantoor

Ridderpoort 1
2984 BG Ridderkerk
Arbodienst Rotterdam
Postbus
Postbus 9556
3007 AN Rotterdam

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten staat voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 27 33 409 of ga naar contact en maak gebruik van ons contactformulier.

Wij werken o.a. voor:

Daka
CBT Rijnmond
Antwan Hoveniersbedrijf
HNG-Groep
De Jong
RSG Ter Apel
SMO
IV-Groep
FRENOFLEX

© 2016 - ADXPERT Arbeidskundig Expertisecentrum | Privacybeleid