Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Arbodienst Rotterdam

Expertise

av_adxpert-2019_02kopie_2_20190528_161346

Arbodienst Rotterdam op maat!

ADXpert is een arbodienst in de regio Rotterdam. De bedrijfsartsen werken hands-on, deskundig en persoonlijk. Of het bedrijf nu groot of klein is, wij begrijpen als geen ander wat organisaties nodig hebben op het gebied van arbodienstverlening. Van het beheren van verzuim tot het bevorderen van een gezonde werkomgeving, wij zijn er om u te ondersteunen. Geen wachttijden en geen gedoe; dat is dé arbodienst van Rotterdam.

Ik wil meer weten

Casemanager arbodienst Rotterdam

Onze casemanager houdt van korte lijnen. Veel werkgevers zijn bij de grote arbodiensten gewend een nummer te zijn. De casemanager van ADXpert – Arbodienst Rotterdam – begrijpt dat een ondernemer met verzuimproblemen in zijn maag zit. Daarom pakt onze casemanager het op en regelt het!

Niet ziek niet betalen bij arbodienst Rotterdam!

Onze arbodienst is recht voor zijn raap. Met open vizier zaken doen. Bij andere arbodiensten betaalt de werkgever een abonnementsprijs per werknemer, of hij nu ziek is of gezond. Arbo Rotterdam heeft lef! Bij onze arbodienst betaalt de werkgever niets voor de gezonde werknemer. U betaalt uitsluitend de vaste jaarlijkse onderhoudsfee voor de wettelijke vereisten. De werkgever investeert alleen in werkzaamheden die met een zieke werknemer te maken hebben. De dienstverlening van ADXpert heet daarom: ‘doen wat werkt!’

ADXpert helpt werkgevers in Rotterdam e.o.

Het kantoor van ADXpert is gevestigd tussen Rotterdam en Dordrecht (te Ridderkerk). De arbodienst Rotterdam van ADXpert is actief in de regio van Rotterdam in Zuid-Holland.

Arbodienst Rotterdam actief voor het Rotterdamse Daka

Eén van de grootste spelers op het gebied van sportartikelen, Daka Sport Rotterdam, heeft gekozen voor onze Arbodienst Rotterdam. Het zit Daka als retailer in de genen om kritisch te zijn op alle aspecten. Ook als het om de arbodienst gaat. Korte lijnen en oplossingsgericht werken. Daar gaat Arbodienst Rotterdam voor.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met arbodienst Rotterdam, dan helpen wij u verder!
Offerte aanvragenBekijk hier meer over onze dienstverlening in de regio:

- Arbodienst Schiedam

- Arbodienst Dordrecht

- Arbodienst Vlaardingen

- Arbodienst Barendrecht

Arbodienst Rotterdam

Wilt u gebruikmaken van onze expertises?

Vraag een offerte aan
ceeswillemdam_1_20190718_113010

Cees Willem Dam

Directie, registerarbeidsdeskundige, gerechtelijk deskundige

'In februari 2012 ben ik ADXpert begonnen. Met mijn passie voor dit vak wilde ik graag verandering brengen in de standaard aanpak van arbodiensten. ADXpert is een arbodienst en een arbeidsdeskundig adviesbureau waarbij expertise en persoonlijk contact centraal staat.'

Neem hier contact op met Cees Willem of een van onze andere experts.