Arbodienst Dordrecht gaat direct aan de slag!

Arbodienst Dordrecht – Arbo&Meer- is voor de moderne ondernemer. De arbodienst Dordrecht kent géén wachttijden en kent géén abonnementskosten voor gezonde werknemers; de jaarlijkse aansluitkosten zijn gratis. Alleen bij ziekte en verzuim investeert de werkgever in werkzaamheden van de arbodienst Dordrecht.

De Arbodienst Dordrecht levert een op moderne leest geschoeide arbodienst, die uitgaat van een volwassen benadering van de medewerker en waarbij de medicalisering van verzuim wordt beperkt. De arbeidsdeskundige van de Arbodienst Dordrecht is de sparringpartner van de ondernemer. Zo ook van TriGlobal, een grote internationale organisatie, gevestigd in Dordrecht.

De Arbodienst Dordrecht investeert in kennis en overziet daardoor snel alle mogelijkheden, wat in verschillende gevallen leidt tot forse besparingen op verzuimkosten. TriGlobal heeft daarnaast gekozen voor de moderne benaderingswijze van verzuim van de Arbodienst in Dordrecht. Dit is een oplossingsgerichte manier van werken.

Persoonlijk en Deskundig

U krijgt een casemanager aangewezen van Arbo&Meer – Arbodienst Dordrecht -, die alles uit handen neemt. De casemanager kent de impact van ziekte en verzuim, en gaat daarom direct voor u aan de slag.

De arbo-arts Dordrecht helpt direct

De arbo-arts die wordt toegewezen komt uiteraard uit de omgeving van Dordrecht. De arbodienst in Dordrecht belt of mailt vandaag nog terug. U kunt met hem in overleg om de verzuimsituatie te bespreken.

Niet ziek niet betalen!

Onze arbodienst Dordrecht is recht voor zijn raap. Met open vizier zaken doen. Bij andere arbodiensten betaalt de werkgever een abonnementsprijs per werknemer, of hij nu ziek is of gezond. Arbo Dordrecht heeft lef! Bij onze arbodienst betaalt de werkgever niets voor de gezonde werknemer; de jaarlijkse aansluitkosten zijn nul euro. De werkgever investeert alleen in werkzaamheden die met een zieke werknemer te maken hebben. De dienstverlening van Arbo&Meer heet daarom: ‘doen wat werkt!’

ADXpert helpt werkgevers in Dordrecht en omgeving

De arbodienst Dordrecht van ADXpert is actief in de regio en komt graag bij u langs. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Contact Arbodienst Dordrecht

Neem vrijblijvend contact op met arbodienst Dordrecht, dan helpen wij u verder! Stuur een mail naar info@adxpert.nl of bel ons: 085-2733409.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten staat voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 27 33 409 of ga naar contact en maak gebruik van ons contactformulier.

Wij werken o.a. voor:

Daka
CBT Rijnmond
Antwan Hoveniersbedrijf
HNG-Groep
De Jong
RSG Ter Apel
SMO
IV-Groep
FRENOFLEX

© 2016 - ADXPERT Arbeidskundig Expertisecentrum | Privacybeleid