Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

Arbodienst Dordrecht

Expertise

4w5a6394-min_11_20200824_144653

Heeft u een werknemer die al een tijd ziek thuis zit, een loonsanctie op de mat gekregen of een werknemer met een burn-out? Zo maar drie voorbeelden waarbij wij u een handje kunnen helpen. 

Arbodienst Dordrecht – Arbo&Meer- is voor de moderne ondernemer. De arbodienst Dordrecht kent géén wachttijden en kent géén abonnementskosten voor gezonde werknemers; de jaarlijkse aansluitkosten zijn gratis. Alleen bij ziekte en verzuim investeert de werkgever in werkzaamheden van de arbodienst Dordrecht.

De Arbodienst Dordrecht levert een op moderne leest geschoeide arbodienst, die uitgaat van een volwassen benadering van de medewerker en waarbij de medicalisering van verzuim wordt beperkt. De arbeidsdeskundige van de Arbodienst Dordrecht is de sparringpartner van de ondernemer. Zo ook van TriGlobal, een grote internationale organisatie, gevestigd in Dordrecht.

De Arbodienst Dordrecht investeert in kennis en overziet daardoor snel alle mogelijkheden, wat in verschillende gevallen leidt tot forse besparingen op verzuimkosten. TriGlobal heeft daarnaast gekozen voor de moderne benaderingswijze van verzuim van de Arbodienst in Dordrecht. Dit is een oplossingsgerichte manier van werken.

Persoonlijke casemanager

U krijgt een casemanager aangewezen van Arbo&Meer – Arbodienst Dordrecht -, die alles uit handen neemt. De casemanager kent de impact van ziekte en verzuim, en gaat daarom direct voor u aan de slag.

De bedrijfsarts Dordrecht helpt direct

De bedrijfsarts die wordt toegewezen komt uiteraard uit de omgeving van Dordrecht. De arbodienst in omgeving Dordrecht neemt zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat u samen kunt overleggen over de verzuimsituatie. 

Niet ziek niet betalen!

Onze arbodienst Dordrecht staat bekend om zijn directe aanpak en transparante werkwijze. Met open vizier zaken doen. Bij andere arbodiensten betaalt de werkgever een abonnementsprijs per werknemer, of hij nu ziek is of gezond. Arbo Dordrecht durft het anders aan te pakken! Bij onze arbodienst betaalt de werkgever niets voor de gezonde werknemer. U betaalt uitsluitend de vaste jaarlijkse onderhoudsfee voor de wettelijke vereisten. De werkgever investeert alleen in werkzaamheden die met een zieke werknemer te maken hebben. De dienstverlening van Arbo&Meer heet daarom: ‘doen wat werkt!’

ADXpert helpt werkgevers in Dordrecht en omgeving

De arbodienst Dordrecht van ADXpert is actief in de regio en komt graag bij u langs. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met arbodienst Dordrecht, dan helpen wij u verder! Onze contactgegevens vindt u hier.

Offerte aanvragen

Bekijk hier meer over onze dienstverlening in de regio:

- Arbodienst Rotterdam

- Arbodienst Schiedam

- Arbodienst Vlaardingen

- Arbodienst Barendrecht

Arbodienst Dordrecht

Wilt u gebruikmaken van onze expertises?

Vraag een offerte aan
ceeswillemdam_1_20190718_113010

Cees Willem Dam

Directie, registerarbeidsdeskundige, gerechtelijk deskundige

'In februari 2012 ben ik ADXpert begonnen. Met mijn passie voor dit vak wilde ik graag verandering brengen in de standaard aanpak van arbodiensten. ADXpert is een arbodienst en een arbeidsdeskundig adviesbureau waarbij expertise en persoonlijk contact centraal staat.'

Neem hier contact op met Cees Willem of een van onze andere experts.