Arbodienst Barendrecht, ook wel bekend als Arbo&Meer, is een dienst voor de moderne ondernemer in Barendrecht en de omliggende Drechtsteden. De bedrijfsartsen van arbodienst Barendrecht werken accuraat en deskundig. Arbodienst Barendrecht is op de hoogte van wat ondernemers anno 2019 willen: een arbodienstverlening zonder tijdrovend gedoe. Geen abonnementskosten en geen wachttijden voor de gezonde werknemer; dat is dé arbodienst van Barendrecht.

Arbodienst Barendrecht inschakelen

De Arbodienst Barendrecht levert een hedendaagse en efficiënte arbodienst, waarbij de medicalisering van verzuim wordt teruggedrongen. De bedrijfsarts rapporteert niet over ziekte of beperkingen, maar over functionele mogelijkheden en de arbeidsdeskundige van de Arbodienst Barendrecht is de sparringpartner van de ondernemer én de medewerker. Ook Aafje, gevestigd in Barendrecht, heeft gekozen voor de expertise van Arbodienst Barendrecht. De Arbodienst Barendrecht investeert in kennis van de wettelijke mogelijkheden en professionele richtlijnen en overziet daardoor snel alle mogelijkheden, wat in verschillende gevallen leidt tot forse besparingen op verzuimkosten. Aafje heeft daarnaast gekozen voor de Solution Focused Approach welke Arbodienst Barendrecht bewerkstelligt, een moderne benaderingswijze van verzuim.

Geen abonnementskosten voor gezonde werknemer!

Onze arbodienst is recht door zee. De meeste arbodiensten in Nederland vragen een prijs per werknemer, ook als deze gezond is. Arbodienst Barendrecht durft het anders te doen! U betaalt geen geld voor een gezonde werknemer; de jaarlijkse aansluitkosten bij Arbodienst Barendrecht zijn dan ook 0,- euro. De werkgever investeert alleen in werkzaamheden die met een zieke werknemer te maken hebben. De dienstverlening van Arbo&Meer heet daarom: ‘doen wat werkt!’

ADXpert helpt werkgevers in Barendrecht e.o.

De arbodienst Barendrecht van ADXpert is actief in de regio van Barendrecht in Zuid-Holland.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met arbodienst Barendrecht, dan helpen wij u verder! Stuur een mail naar info@adxpert.nl of bel ons: 085-2733409.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten staat voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 27 33 409 of ga naar contact en maak gebruik van ons contactformulier.

Wij werken o.a. voor:

Daka
CBT Rijnmond
Antwan Hoveniersbedrijf
HNG-Groep
De Jong
RSG Ter Apel
SMO
IV-Groep
FRENOFLEX

© 2016 - ADXPERT Arbeidskundig Expertisecentrum | Privacybeleid