Op een langdurig zieke werknemer zit niemand te wachten. Dat begrijpt onze arbeidsdeskundige ook. Maar als u er mee te maken heeft, is zorgvuldigheid geboden. Dan kan een arbeidsdeskundige het verschil maken. Een niet-deskundige aanpak wordt al snel afgestraft met een loonsanctie door het UWV.

Arbeidsdeskundige rapportage

Bij langdurige ziekte heeft u de wettelijke verplichting een arbeidsdeskundige rapportage te laten uitvoeren (Wet Verbetering Poortwachter). Het onderzoek is het resultaat van interviews van onze arbeidsdeskundigen en de inbreng van de bedrijfsarts. In het rapport kunt u teruglezen hoe het staat met de belastbaarheid van de werknemer, of hij op de eigen werkplek – al dan niet aangepast – kan terugkeren, of er een andere functie binnen uw organisaties is, waar hij kan re-integreren, of er gezocht moet worden naar een werkplek buiten de eigen organisatie, et cetera.

Arbeidskundig expertise centrum

Als arbeidskundig expertise centrum is ADXpert uw goede partner. Onze arbeidsdeskundige heeft gegarandeerd state-of-the-art kennis in huis en jarenlange ervaring. De arbeidsdeskundigen van ADXpert zijn graag uw sparring-partner. Als er daarbij een arbeidsdeskundig rapport nodig is, ligt dat binnen vijf werkdagen op uw bureau.

We gaan voor kwaliteit. De registerarbeidsdeskundigen van ADXpert hebben ruime ervaring op het gebied van de Wet Verbetering Poortwachter, vastgelopen re-integratiedossiers, letselschade en subsidiemogelijkheden.

Waarom zou u kiezen voor een arbeidsdeskundige van ADXpert?

ADXpert combineert een hoge kwaliteit aan snelheid en daadkracht. Na ontvangst van de aanvraag voor een onderzoek wordt het onderzoek binnen 5 werkdagen ingepland. Na het onderzoek ontvangt u eveneens binnen 5 werkdagen het conceptrapport. Gegarandeerd. En dat alles tegen een redelijke prijs.

Hoofdpijndossiers

Tenslotte nog dit. Onze grote deskundigheid en ervaring stellen ons in staat om u een helder advies te geven over het hoofdpijndossier waarmee u al maanden in uw maag zit. Tip voor u?

Meer weten? Bel of mail: info@adxpert.nl; 085-2733409

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan

Wij staan voor u klaar!

Ons team van specialisten staat voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken op 085 - 27 33 409 of ga naar contact en maak gebruik van ons contactformulier.

Wij werken o.a. voor:

Daka
CBT Rijnmond
Antwan Hoveniersbedrijf
HNG-Groep
De Jong
RSG Ter Apel
SMO
IV-Groep
FRENOFLEX

© 2016 - ADXPERT Arbeidskundig Expertisecentrum