Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

De arbodienst die bij je past

Wij beloven beterschap

Persoonlijke aandacht en goede bereikbaarheid staan bij ADXpert centraal. Wij ontzorgen werkgevers en werknemers bij ziekteverzuim en arbeidsomstandigheden en willen dat op een prettige, kundige manier doen. Bij ons ben je geen casus, maar zien we je als een uniek persoon. ADXpert staat voor een pragmatische aanpak: we zoeken naar oplossingen die passen bij jou en jouw situatie. Vertrouwen is voor ons heel belangrijk. Wij maken duidelijke afspraken en komen die na. En we gaan ervan uit dat anderen dat ook doen. 

Symposium Psychosociale Veiligheid

Aanmelden voor het Symposium Psychosociale Veiligheid op dinsdag 15 oktober kan via onderstaande knop.

Aanmelden symposium

arbodienst

Wat doet een arbodienst?

Een arbodienst ondersteunt en adviseert werkgever en werknemer bij ziekteverzuim en arbeidsomstandigheden. ADXpert heeft voor elke discipline een specialist in huis, waardoor we voor elk probleem en elke situatie maatwerk kunnen leveren. Dit is de arbodienst die u nodig heeft: wij beloven beterschap!

Wilt u van onze expertise gebruikmaken? 

NEEM CONTACT MET ONS OP


ADXpert helpt werkgevers in Rotterdam en omstreken

Het kantoor van ADXpert is gevestigd tussen Rotterdam en Dordrecht. De arbodienstverlening van ADXpert is actief in een groot deel van Nederland.

Wij beloven beterschap

Als manager of leidinggevende weet u maar al te goed hoe verzuim, stress en persoonlijke problematiek op de werkbloer een groeiend probleem kan vormen. Met Arbometer krijgt u een instrument in handen dat u grip geeft op deze situatie. Arbometer vertelt u in welk team het gevoel van groeiende werkdruk en stress toeneemt. Zo kunt u gericht verbetertrajecten inzetten, voordat medewerkers uitvallen.

Onze diensten

Ziekte en verzuim

Ziekte en verzuim

ADXpert heeft voor elke discipline een specialist in huis, waardoor we voor elk probleem en elke situatie maatwerk kunnen leveren. Daarbij gaan we uit van vertrouwen. Wij maken duidelijke afspraken en komen die na. Dat is onze menselijke werkwijze.

Lees meer

Coaching

Coaching, en dan weer vooruit

ADXpert biedt coaching aan werknemers die op de een of andere manier zijn vastgelopen in hun werk. Wij helpen deze mensen zich te ontwikkelen op persoonlijk vlak, waardoor ze weer vooruit kunnen. Op basis van onze coaching kunnen werknemers bijvoorbeeld beter met stress omgaan of een carrière switch overwegen.

Lees meer

Arbeidskunde

Arbeidskunde waarop je kunt vertrouwen

Adequate kennis van arbeidskunde is van belang wanneer een werknemer uitvalt of begeleiding nodig heeft. Kan mijn werknemer terugkeren naar de oorspronkelijke werkplek? Moet ik het takenpakket aanpassen aan de mogelijkheden van mijn werknemer? Voor dergelijke vragen kun je een beroep doen op de arbeidskundige diensten van AdXpert.

Lees meer

Rechtsbijstand

Zekerheid met onze rechtsbijstand

De sociale zekerheid is een ingewikkeld terrein waarin gemakkelijk fouten worden gemaakt. En dat terwijl de belangen groot zijn. Kleine fouten kunnen ertoe leiden dat je onnodig veel geld moet betalen. Dan is het handig als een specialist voor je klaar staat.

Lees meer

Trainingen

Hulpbronnen voor een gezond bedrijf

We geven regelmatig trainingen om onze klanten verder te helpen. Zo geven wij scholingen over fiscale regelingen en verzuimbeleid. Daarnaast geven we trainingen om stress en burn-out op de werkvloer te signaleren en aan te pakken. Zo bent u goed voorbereid om uitval te voorkomen en het welzijn op de werkvloer te bevorderen.

Lees meer

Ontwikkelingen in wetgeving en praktijk

Ons team

Maak kennis met onze experts

Carola Aberson

Coach

Team Coaching

Carmen van Aert

Casemanager

Nimet Ak

Coach

Team Coaching

Sabrina Andeweg

Secretaresse

Team Arbo

Ik ben secretaresse van het Arbeidsdeskundige team en ik doe mijn werk iedere dag weer met plezier! Wat ik zo leuk vind aan mijn werk: de vele contacten zowel met werkgevers als met werknemers, de veelzijdigheid in mijn werkzaamheden, leuke en attente collega’s en dat ik iets kan betekenen voor een ander.

Marlon Bahlman

Secretaresse

Team AD

Ik geniet er erg van om bij ADXpert in meerdere rollen actief te zijn. Ik coach mensen in het terugkeren in (of naar ander) werk. En als directielid mag ik faciliteren dat een team van betrokken professionals hun werk met plezier kan doen. In beide rollen doe ik dat door betrokken te zijn, te analyseren, een pragmatische en nuchtere blik en daadkracht.

Evelien Beens

Directie, coach

Team Coaching

Simone Bijsterbosch

Secretaresse

Team Coaching

Als Casemanager begeleid ik werkgever en werknemer tijdens het re-integratietraject. Ik signaleer de wettelijke verplichtingen, fungeer als vraagbaak en geef adviezen omtrent re-integratie en het inzetten van passende interventies. Prettig aan ADXpert is dat we intern snel kunnen schakelen omdat de lijnen kort zijn.

Francesca Borst

Casemanager

Team Arbo

Natasja Breugelmans

Vertrouwenspersoon, bedrijfsmaatschappelijk werker

Mijn passie is om mensen te ondersteunen en te inspireren in verschillende levensfasen. Door mijn ervaring met loopbaan- en tweede spoor trajecten kan ik een luisterend oor bieden, een spiegel voorhouden en tips geven. Mijn werkwijze is oplossingsgericht, transparant en betrokken. Ik krijg er energie van als ik zie dat mensen toekomstperspectief krijgen.

Lies Casteleijn

Coach

Team Coaching

Mijn werk bij ADXpert waardeer ik qua werkplezier op een 9+. Dat komt door de mix van het werken met excellente collega's, betrokken werkgevers en het gericht zijn op oplossingen en de menselijke maat. Mijn vakgebied als arbeidsdeskundige is heel breed. Het is elke dag weer anders!

Cees Willem Dam

Directie, registerarbeidsdeskundige, gerechtelijk deskundige

Team AD

Ik werk met veel plezier als arbeidsdeskundige. Een functie waarin de kaders van wet- en regelgeving vast staan, maar waarin de mens die met deze regelgeving te maken krijgt altijd anders is. Het is fijn om mee te denken in een situatie waarin mensen vanwege ziekte vaak even op de zijlijn zijn gezet. Ik ben een rustig, bedachtzaam persoon.

Petra Dam

Registerarbeidsdeskundige

Team AD

Sandra Diderich

Sandra Diderich

Team Coaching

Margo van Dijk

Casemanager

Team Arbo

Ik help werknemers en werkgevers zodat mensen weer verder kunnen in het (werkzame) leven. Dit doe ik iedere dag met veel plezier. Luisteren, empathisch vermogen en tegelijkertijd de vinger op de zere plek leggen passen bij mij. Het doel is werkplezier en duurzame inzetbaarheid van de medewerker. 

Hilde van Dijke

Praktijkondersteuner Bedrijfsarts (POB)

Team Arbo

Julia van Dijke

Receptioniste

Algemeen

Mirjam van Galen

Coach

Team Coaching

Mensen omschrijven mij als “een mensen mens”. Ik ben geïnteresseerd in wat de medewerker bezig houdt en wat b.v. tijdens een re-integratie belangrijk is voor verschillende betrokkenen. Ik bied mensen een luisterend oor om daarna de vertaalslag te maken naar de praktijk, adviezen te geven en de juiste stappen te zetten.

Greet van Gemert

Bedrijfsfysiotherapeut

Team Arbo

Arina de Groot

Casemanager

Team Arbo

Maria van den Heuvel

Secretaresse Arbometer

Ria de Hoop

Coach

Team Coaching

Door de jaren heen is het adviseren en begeleiden van mens en organisatie wat mij beweegt en plezier geeft.Vanuit mijn huidige rol als Casemanager kom ik veel in contact met HR professionals van de klant. Ik begeleid de klant en samen zorgen we voor een actief re-integratieproces. Ik kijk uit naar een langdurige en prettige samenwerking.

Kirsten Hordijk

Casemanager

Team Arbo

Als psycholoog krijg ik energie van het leggen en verbeteren van relaties. Het is bijzonder dat ik een stuk op mag trekken in het leven van mensen. Ik geniet ervan als mensen in hun kracht en op de juiste plek staan. 

Dorieke van Horssen

Psycholoog, coach

Team Coaching

Ik zie mijn werk soms als een uitdagende puzzel. Het meedenken met medewerkers over hoe ze grip kunnen krijgen op belangrijke dagelijkse aspecten van het leven is voor mij zo ontzettend leuk. Mijn doel is om altijd minimaal één goede te tip of een nieuw inzicht mee te geven. Als dit lukt ben ik tevreden.

Stephan Huizer

PMO, manueeltherapeut

Team Arbo

Werken is waardevol en daarom werd ik arbeidsdeskundige. Zo kan ik in persoonlijk contact op de werkvloer nieuwe perspectieven bespreken. Een baan geeft immers betekenis aan de dag, inkomen, ontwikkelmogelijkheden en sociale contacten. Daarnaast ben ik actief als lid van het Centraal Arbeidsdeskundig Tuchtcollege en bestuurslid van een onderwijsinstelling.

Lambert Janssen

Registerarbeidsdeskundige

Team AD

Met passie en plezier begeleid ik mensen die willen of moeten reflecteren op hun loopbaan. Dit doe ik onder meer in loopbaanbegeleiding, stress- en burn-out coaching en re-integratie. Professionaliteit, inlevingsvermogen en humor: dat zijn voor mij de belangrijkste ingrediënten om mensen op een fijne, betrokken en effectieve manier te begeleiden.

Corinne Jansen van Rosendaal

Coach

Team Coaching

Ik ben hoger veiligheidskundige bij ADXpert. Ik ben op een bedrijventerrein opgegroeid. Daar heb ik ongevallen gezien die diepe indruk op mij hebben gemaakt. Het bewustzijn voor veilig werken is dus vanaf de  jeugd aanwezig en met die attitude treed ik ook de bedrijven tegemoet als hoger veiligheidskundige. Daarbij ga ik uit van het positieve.

Jaap Jongeneel

Hogere veiligheidskundige

Team Arbo

Klazine Korpershoek

Directiesecretaresse

Algemeen

Begonnen als secretaresse, maar inmiddels bied ik, met veel enthousiasme, ondersteuning aan onze tak van rechtsbijstand en denk ik mee met werkgevers op het gebied van verzuim als casemanager. Samen met ons gemotiveerde team sta ik graag voor u klaar.

Ida Kraaijeveld

Fiscaal deskundige, casemanager

Team Arbo

Ruim 10 jaar geleden heb ik een carrière switch gemaakt en ben ik loopbaancoach geworden. Ik geniet enorm van dit mooie, veelzijdige vak. Geen persoon is hetzelfde en daardoor is ook geen dag hetzelfde. Ik hou ervan om mensen te begeleiden bij het hervinden van hun balans. Persoonlijke ontwikkeling, intuïtie en empathie zijn kernwoorden in mijn coaching.

Sigrid van der Laan

Coach

Team Coaching

Yvonne Laumans

Registerarbeidsdeskundige

Team AD

Judith Leeflang

Coach

Team Coaching

Marcel Ligthart

Bedrijfsarts

Team Arbo

Leen Los

Arbo-arts

Team Arbo

Natalie Marcus

Registerarbeidsdeskundige

Team AD

Ik werk met heel veel plezier bij ADXpert als secretaresse van het Arboteam. Er is genoeg uitdaging bij ADXpert. Ik vind het enorm fijn mijn steentje bij te kunnen dragen!

Suzanne Meijer

Secretaresse

Team Arbo

Pieter Mulder

Coach

Team Coaching

Met mijn achtergrond en jarenlange ervaring breng ik waardevolle expertise met me mee. Binnen ADXpert draag ik bij aan zowel werknemers als werkgevers door hun probleemoplossend vermogen te vergroten. Samenwerken en bouwen met mijn collega's bij ADXpert is voor mij van onschatbare waarde.

San Oeij

Bedrijfsarts

Team Arbo

Ingrid den Otter

Coach

Team Coaching

Elma Pennewaard

Secretaresse

Team Arbo

Michelle Pluijmert

Receptioniste

Algemeen

Lise Provoost

Secretaresse

Team Coaching

Privacy en bescherming van persoonsgegevens. Het gaat ons allemaal aan! Een boeiend en breed werkveld. Ik ervaar het als een mooie taak om de organisatie binnen de lijnen van de privacywetgeving te laten kleuren, zonder dat dit de dienstverlening belemmert. 

Rookje Roepert

Privacy officer, interne auditor

Algemeen

Carin Ruisbroek

Coach

Team Coaching

Otto Sartorius

Bedrijfsarts

Team Arbo

Lydia Slieker

Secretaresse

Team Arbo

Mr. Drs. Ed Spiering is werkgeversadviseur en ervaren jurist sociale zekerheid met uitgebreide expertise op het gebied van eigenrisicodragerschap voor Ziektewet en WGA en schadebeheersing voor werkgevers. Hij is gespecialiseerd in bezwaar- en beroepszaken in het kader van de Ziektewet en de Wet WIA.

Ed Spiering

Jurist

Team Arbo

Ilse van der Steen

Online Marketing Strategist

Team Marketing

Ik ben al ruim 8 jaar met plezier werkzaam als Casemanager Verzuim. Het werkveld kan complex zijn door de diverse wet & regelgeving maar ook door de verschillende situaties waar werkgever en werknemer zich in kunnen bevinden. Ik ben dan ook graag voor zowel werknemer als werkgever betrokken als sparring-partner en adviseur bij de verzuimbegeleiding.

Sylvia Teitsma

Casemanager

Team Arbo

In mijn functie als casemanager met een HR achtergrond ben ik een goede sparringpartner voor de HR verantwoordelijke bij de klant. Samen met de klant de arbeidsongeschikte (ex-)werknemers weer met plezier aan het werk te helpen, is een mooie uitdaging. Ook fijn om dat met verschillende disciplines in een gezellig team van collega's te kunnen doen!

Germa van Veen

Casemanager

Team Arbo

Cindy in 't Veld

Registerarbeidsdeskundige, coach

Team AD, Team Coaching

André Verbeek

Hogere veiligheidskundige

Team Arbo

Bianca Verhulst

Casemanager

Team Arbo

Marloes van de Visch

Casemanager

Team Arbo

Verbinding, resultaatgericht, vertrouwen, oog voor de ander, vanuit intuïtie en persoonlijke aandacht zijn voor mij van onmisbaar belang in de verschillende vormen van dienstverlening die ik vanuit ADXpert mag verlenen.

Janneke Vogelaar

Bedrijfsmaatschappelijk werker, coach en vertrouwenspersoon

Team Coaching en Arbo

Waarom doe jij de dingen die je doet en sta je daarbij ook in je kracht? Waar kruist jouw talent met de behoefte van de organisatie? Ik zoek graag met iemand naar antwoord op deze vragen. Hierbij gebruik ik mijn ervaring als P&O-adviseur, Loopbaan- en Re-integratiecoach, Kledingcoach en mijn verbeeldingskracht, creativiteit en inlevingsvermogen.

Herma ten Voorde

Coach

Team Coaching

Bij ADXpert houd ik mij bezig met de facturatie en daarnaast ben ik intern het aanspreekpunt voor het softwareprogramma waarmee we werken. Ik ben heel dankbaar en blij dat ik binnen ADXpert werkzaam mag zijn. De fijne sfeer, de onderlinge betrokkenheid, het meeleven en -denken met elkaar en het prettig samenwerken als team zorgen veel werkplezier.

Ilse van der Wulp

Secretaresse

Algemeen

Als register consultant duurzame inzetbaarheid adviseer ik zowel werknemers als werkgevers op alle gebieden van duurzame inzetbaarheid. Het koppelen van kwantitatief onderzoek aan de praktijk is hierbij van onschatbare waarde.

Ilona van der Zwan

Adviseur

Team Arbo

Hilda Aanen

Coach

Team Coaching

Referenties

Wij werken onder andere voor:

Aafje
Iv-Groep
Daka
SMO
CBT
RSG
HNG-GROEP
Frenoflex
De Jong

Heb je een vraag?

Laat een bericht achter

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.