Kennisbank

Als arbeidskundig expertisecentrum is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen enorm belangrijk.

We willen die kennis graag gebruiken om u en uw organisatie te helpen. Om die reden delen wij onze kennis en ervaring.

AV_ADXpert-2019_10

ADXpert

Specialistische kennis is vereist om problemen, vragen en uitdagingen op en rond de werkvloer in goede banen te leiden. Experts die toegewijd en geduldig uw vragen beantwoorden, uw problemen oplossen en de uitdagingen met u aangaan. Een partner voor professionele en neutrale ruggespraak. 

Wat u nodig heeft is een arbeidskundig expertisecentrum. Zoals ADXpert.

Kennisbank

recente artikelen

Maak kennis

met onze experts

Carola Aberson

Coach

Team Coaching

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat ik elke dag weer mooie gesprekken met mensen mag voeren en hen mag begeleiden bij een lastig proces in hun leven. Mensen durven zich makkelijk bij mij kwetsbaar op te stellen. Daarnaast ben ik optimistisch: ik denk graag in mogelijkheden. Als coach zou ik mezelf omschrijven als optimistisch en mensgericht.

Marlon Bahlman

Secretaresse

Team AD

Sinds december 2019 ben ik secretaresse van het Arbeidsdeskundige team en ik doe mijn werk iedere dag weer met plezier! Wat ik zo leuk vind aan mijn werk: de vele contacten zowel met werkgevers als met werknemers, de veelzijdigheid in mijn werkzaamheden, leuke en attente collega’s en dat ik iets kan betekenen voor een ander.

Evelien Beens

Directie, coach

Team Coaching

Francesca Borst

Casemanager

Team Arbo

Lies Casteleijn

Coach

Team Coaching

Mijn passie is om mensen te ondersteunen en te inspireren in verschillende levensfasen. Door mijn ervaring met loopbaan- en tweede spoor trajecten kan ik een luisterend oor bieden, een spiegel voorhouden en tips geven. Mijn werkwijze is oplossingsgericht, transparant en betrokken. Ik krijg er energie van als ik zie dat mensen toekomstperspectief krijgen.

Cees Willem Dam

Directie, registerarbeidsdeskundige, gerechtelijk deskundige

Team AD

Petra Dam

Registerarbeidsdeskundige

Team AD

Sinds 2012 werk ik met veel plezier als arbeidsdeskundige. Een functie waarin de kaders van wet- en regelgeving vast staan, maar waarin de mens die met deze regelgeving te maken krijgt altijd anders is. Het is fijn om mee te denken in een situatie waarin mensen vanwege ziekte vaak even op de zijlijn zijn gezet. Ik ben een rustig, bedachtzaam persoon.

Hilde van Dijke

Casemanager (Taakdelegatie)

Team Arbo

Ik help werknemers en werkgevers zodat mensen weer verder kunnen in het (werkzame) leven. Dit doe ik iedere dag met veel plezier. Luisteren, empathisch vermogen en tegelijkertijd de vinger op de zere plek leggen passen bij mij. Het doel is werkplezier en duurzame inzetbaarheid van de medewerker. 

Dieke van Ede

Online marketing strategist

Team Marketing

Bij ADXpert is iedere dag anders. Marketing is een heel gevarieerde functie en het vakgebied is altijd in beweging. Met mijn creativiteit, analytische blik en enthousiasme ga ik zo op zoek naar oplossingen. Altijd met een glimlach en leergierige houding. 

Cees Eenhoorn

Coach

Team Coaching

Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat ik coachees kan begeleiden bij het vinden van zingeving in werk en leven. Ik krijg voldoening en energie van het begeleiden van mensen in de veelzijdige zoektocht van het leven. Wij gaan samen op zoek naar talenten en vaardigheden die coachee kunnen helpen om dit doel te bereiken. 

Petra de Feijter

Secretaresse

Team Coaching

Mirjam van Galen

Coach

Team Coaching

Greet van Gemert

Bedrijfsfysiotherapeut

Team Arbo

Mensen omschrijven mij als “een mensen mens”. Ik ben geïnteresseerd in wat de medewerker bezig houdt en wat b.v. tijdens een re-integratie belangrijk is voor verschillende betrokkenen. Ik bied mensen een luisterend oor om daarna de vertaalslag te maken naar de praktijk, adviezen te geven en de juiste stappen te zetten.

Kirsten Hordijk

Casemanager

Team Arbo

Dorieke van Horssen

Psycholoog, coach

Team Coaching

Als psycholoog krijg ik energie van het leggen en verbeteren van relaties. Het is bijzonder dat ik een stuk op mag trekken in het leven van mensen. Ik geniet ervan als mensen in hun kracht en op de juiste plek staan. 

Stephan Huizer

PMO, manueeltherapeut

Team Arbo

Ik zie mijn werk soms als een uitdagende puzzel. Het meedenken met medewerkers over hoe ze grip kunnen krijgen op belangrijke dagelijkse aspecten van het leven is voor mij zo ontzettend leuk. Mijn doel is om altijd minimaal één goede te tip of een nieuw inzicht mee te geven. Als dit lukt ben ik tevreden.

Lambert Janssen

Registerarbeidsdeskundige

Team AD

Werken is waardevol en daarom werd ik arbeidsdeskundige. Zo kan ik in persoonlijk contact op de werkvloer nieuwe perspectieven bespreken. Een baan geeft immers betekenis aan de dag, inkomen, ontwikkelmogelijkheden en sociale contacten. Daarnaast ben ik actief als lid van het Centraal Arbeidsdeskundig Tuchtcollege en bestuurslid van een onderwijsinstelling.

Corinne Jansen van Rosendaal

Coach

Team Coaching

Jaap Jongeneel

Hogere veiligheidskundige

Team Arbo

Ik ben hoger veiligheidskundige bij ADXpert. Ik ben op een bedrijventerrein opgegroeid. Daar heb ik ongevallen gezien die diepe indruk op mij hebben gemaakt. Het bewustzijn voor veilig werken is dus vanaf de  jeugd aanwezig en met die attitude treed ik ook de bedrijven tegemoet als hoger veiligheidskundige. Daarbij ga ik uit van het positieve.

Klazine Korpershoek

Directiesecretaresse

Algemeen

Ida Kraaijeveld

Fiscaal deskundige, casemanager

Team Arbo

Begonnen als secretaresse, maar inmiddels bied ik, met veel enthousiasme, ondersteuning aan onze tak van rechtsbijstand en denk ik mee met werkgevers op het gebied van verzuim als casemanager. Samen met ons gemotiveerde team sta ik graag voor u klaar.

Yvonne Laumans

Registerarbeidsdeskundige

Team AD

Marcel Ligthart

Bedrijfsarts

Team Arbo

Natalie Marcus

Registerarbeidsdeskundige

Team AD

Suzanne Meijer

Secretaresse

Team Arbo

Corien van Namen

Secretaresse

Team Arbo

Elma Pennewaard

Secretaresse

Team Arbo

Steef Post

Directie, mediator

Algemeen

Van conflicten krijgt niemand energie, van conflicten oplossen wel. Ik kan daar als mediator in ieder geval ontzettend van genieten. Overigens is het niet minder boeiend om leiding te geven aan een bedrijf. Hoe creëer je een krachtig team met verschillende skills die in combinatie het bedrijf laten floreren. Ik voel me dankbaar.

Rookje Roepert

Functionaris gegevensbescherming

Algemeen

Privacy en bescherming van persoonsgegevens. Het gaat ons allemaal aan! Een boeiend en breed werkveld waar ik energie van krijg. Ik ervaar het als een mooie taak om ervoor te zorgen dat de organisatie binnen de lijnen van de privacywetgeving kleurt en tegelijkertijd de klant optimaal van dienst kan zijn.

Lieneke Roukens

Registerarbeidsdeskundige

Team AD

Carin Ruisbroek

Coach

Team Coaching

Otto Sartorius

Bedrijfsarts

Team Arbo

Ed Spiering

Jurist

Team Arbo

Germa van Veen

Casemanager

Team Arbo

Paula van Veen

Coach

Team Coaching

Het coachen van medewerkers die arbeidsongeschikt zijn of vast dreigen te lopen in hun werk vind ik geweldig om te mogen doen. Ik heb plezier in mijn werk en gun dat iedereen. Ik doe dat met een luisterend oor, stel prikkelende vragen, geef advies. Daarbij ben ik pragmatisch en houd ik van relateren door middel van humor.

Cindy in 't Veld

Registerarbeidsdeskundige, coach

Team AD, Team Coaching

André Verbeek

Hogere veiligheidskundige

Team Arbo

Marleen Verheij

Online marketing strategist

Team Marketing

Inmiddels werk ik bijna een jaar bij ADXpert en ik heb het nog steeds ontzettend goed naar mijn zin. Ik krijg energie van uitdagingen en gelukkig heb ik hier voldoende uitdaging! Ik ben verantwoordelijk voor het op de kaart zetten van ADXpert en dat doe ik met veel plezier. 

Marloes van de Visch

Casemanager

Team Arbo

Janneke Vogelaar

Coach

Team Coaching

Coaching is voor mij, werken vanuit intuïtie, oog voor de ander, ieder traject op maat met persoonlijke aandacht. Het geeft mij energie om naast de coachee mee te mogen lopen op het stukje levenspad, als een spiegel in de gang, die niet prominent aanwezig is, maar er is op de momenten die nodig zijn.

Herma ten Voorde

Coach

Team Coaching

Waarom doe jij de dingen die je doet en sta je daarbij ook in je kracht? Waar kruist jouw talent met de behoefte van de organisatie? Ik zoek graag met iemand naar antwoord op deze vragen. Hierbij gebruik ik mijn ervaring als P&O-adviseur, Loopbaan- en Re-integratiecoach, Kledingcoach en mijn verbeeldingskracht, creativiteit en inlevingsvermogen.

Esmee Wielaart

Secretaresse

Algemeen

Alweer vier jaar aan het werk en met ruime ervaring bij alle verschillende teams van ADXpert, wil ik mijzelf omschrijven als een kameleon. Ik verander snel van kleur en spring zo in bij een ander team om daar te ondersteunen. Daarnaast ben ik enthousiast en heb ik altijd een lach op mijn gezicht.

Ilona van der Zwan

Casemanager

Team Arbo

Referenties

wij werken onder andere voor

Cedrah
Aafje
Iv-Groep
Daka
SMO
CBT
RSG
HNG-GROEP
Frenoflex
De Jong

Heeft u een vraag?

laat een bericht achter

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.